Opet je Nenad Bjelica primao čestitke sa svih strana

I trener i njegovi izabranici primali su čestitke nakon utakmice i velike pobjede nad Hajdukom (2:0).

Oglas

Opet je Nenad Bjelica primao čestitke sa svih strana, zajedno sa svojim igračima koji su zaslužili bodove u derbiju s Hajdukom. Ostvarena je još jedna sigurna i važna pobjeda s kojom je momčad Osijeka nastavila vrlo uspješnu bodovnu seriju.

Oglas

Prije svega bih čestitao svojim igračima na još jednoj jako dobroj utakmici protiv kvalitetnog protivnika. Jako sam ponosan na ono što smo danas ostvarili i ne samo ove subote nego kroz cijelo ovo vrijeme otkako sam tu. Stvarno možemo biti jako zadovoljni. Rekao sam i nakon utakmice s Istrom 1961 da sam sretan što sam njihov trener. Kod ovih momaka pristup nikada nije upitan, može se dogoditi jedna slabija utakmica, ali i danas su pokazali da su vrhunska momčad i grupa. Osobno sam sretan da sam im na čelu i što se sve ovo događa u mome gradu, rekao je Bjelica.

Oglas

Pametno i strpljivo do važnih bodova

U drugom poluvremenu Osijek je „prelomio“ utakmicu, a posebno nakon isključenja Mujakića uslijed drugog žutog kartona u 51. minuti.

Onda smo smirili igru, imali višak igrača i jako pametno odigrali, strpljivo i sigurno došli do lijepog Laszlovog gola. Protivnik je potom preuzeo sav mogući rizik, zaigrao s dvije „špice“ u promijenjenom sustavu i morali smo se i tome prilagoditi. Na vrijeme smo zabili i taj drugi gol da se baš nismo morali „tresti“ do zadnje sekunde. Hajduk je kvalitetna momčad s dobrim pojedincima. Nije im lagano igrati u njihovoj situaciji, ali mi gledamo samo sebe i stvarno možemo biti jako zadovoljni s onim što smo i ovom prilikom pružili.

Bjelica postao novi rekorder

Osječani su ostvarili i devetu uzastopnu pobjedu na domaćem terenu što znači da je Bjelica postao i klupski rekorder. Nitko nikada ranije nije imao tako uspješnu rezultatsku seriju u Gradskom vrtu.

Drago mi je zbog toga, ali idemo dalje. Ne želim se zadovoljavati s ovim do sada. To je lijep uspjeh, ostati će zapisano, ali vjerujem da ćemo već u sljedećoj domaćoj utakmici ostvariti novu pobjedu. Sada ćemo uživati jedan dan u osvojenim bodovima i početi se pripremati za Dinamo.

Posebno je emotivno bilo ono što se događalo poslije utakmice kada su Bijelo-plavi pobjedu proslavili „pred svojim navijačima“, bez obzira što su tribine ostale prazne. Poruka je bila sasvim jasna…

Sve mi skupa budi puno emocija. Sve ovo što se događa u klubu i gradu i samo želim tako nastaviti. Idemo dalje.

Cijelu izjavu trenera pogledajte ovdje.

Izvor nkosijek

Foto Slobodan Kadić