Općini Strizivojna odobren projekt rekonstrukcije sportskih prostorija Šokadije

Sjajne vijesti stižu za igrače, upravu i simpatizere nogometnog kluba iz Strizivojne jer će njihov stadion uskoro doživjeti novi procvat. Općini Strizivojna odobren je novi vrlo važan projekt koji će im putem fondova ubrizgati u Strizivojnu odličnu financijsku injekciju vitalnu za sportsku i nogometnu aktivnost mjesta.
Naime, Općini Strizivojna odobren je novi projekt – Rekonstrukcija i opremanje građevine nogometnog kluba Šokadija.

– U kolovozu 2021. prijavili smo navedeni projekt na mjeru 7.4.1. ruralnog razvoja. 23.03.20222. potpisali smo ugovor o financiranju s APPRRR-om u iznosu od 3.282.327,88 kn. U sklopu navedenog projekta izvršit će se rekonstrukcija zgrade: proširenje u prizemlju, zatvaranje terase, vanjska ovojnica, izolacija krova, solarna elektrana, zamjena sustava grijanja, uređenje svlačionica i društvenih prostorija. Nova oprema, namještaj za sve prostorije, uređenje prostorije na katu za teretanu sa svom pripadajućom opremom te nabava natkrivenih mobilnih tribina. – stoji na stranicama Općine Strizivojna.

Ovo su svakako sjajne vijesti za sve nogometaše u Strizivojni. Veselimo se ostvarenju ovoga projekta i jedva čekamo dan kada će svi mještani, ali i svi posjetitelji stadiona u Strizivojni moći uživati u renoviranim prostorijama Šokadije. Posebno nas veseli kada vidimo da se predstavnici lokalnih jedinica samouprave bore i za svoje sportaše – BRAVO!