Općina Nedelišće obnovila prostorije NK Pobjeda

S pripremama za proljetni dio nogometne sezone dovršavaju se i radovi na sportskim objektima na području Općine Nedelišće. Nakon niza godina neulaganja u infrastrukturu, posljednje je dvije godine došlo do pomaka u sportskom domu NK Pobjeda Gornji Hrašćan.

Oglas

U 2022. godini postavljeni su reflektori na igralištu te je nabavljena nova kosilica, za što je ukupno uloženo 35.000 EUR, dok je isti iznos osiguran i za ovu godinu. Naime, svlačionice u klubu su bile oronnule, zapuštene i nesigurne za korištenje. A ne koriste ih samo nogometaši NK Pobjede, već bi ih trebali koristiti i mladi nogometaši iz Škole nogometa Petica. Zato je načelnik Općine Nikola Novak u dogovoru s upravom Kluba dogovorio sanaciju svlačionica i kupaonica, koje će veliki i mali igrači moći koristiti već od ovog mjeseca, dok bi konačno rješenje bila izgradnja novog sportskog doma uz financiranje iz EU fondova.

Oglas

Radovi koji su izvršeni obuhvaćaju skidanje starih pločica i vađenje glazura, postavljanje gips-kartonskih obloga zidova s toplinskom izolacijom, kao i toplinsku izolaciju tavana. Zatim je izvršena hidroizolacija sanitarija, postavljena nova keramika i sanitarne armature, kompletno su obnovljene elektroinstalacije, postavljena je nova LED rasvjeta, ugrađene nove grijalice i nabavljen novi namještaj. Radovi su dovršeni, a obnovljeni prostori izgledaju sjajno te spremno očekuju nogometaše, kojima želimo puno uspjeha – poručili su iz Općine Nedelišće.