Opatija “pomela” Dugo Selo

Uvjerljivom pobjedom domaće Opatije nad Dugim Selom otvoreno je 17. kolo SuperSport Druge NL. Bogolinova momčad je “pomela” goste i upisala drugu proljetnu domaću pobjedu.

Oglas

OPATIJA – DUGO SELO 5:0

Oglas

Opatija je od početka jurnula po pobjedu, postavila se kao favorit i rano načela goste, u sedmoj minuti poentirao je Nemanja Kašiković čime je otvoren put prema slavlju. Kada je u završnici prvog dijela Kašiković još jednom matirao Kakšu bilo je potpuno jasno da bodovi ostaju na Kvareneru. Otvaranje nastavka donijelo je nove velike probleme za goste, u samo osam minuta kapitulirali su dva puta, strijelci su bili Kordić-Gružić te Edin Junuzović. Nešto više od pola sata igrala je Opatija s igračem manje nakon što je Mateo Furjan zaradio dva žuta kartona, no nije ih to omelo da do kraja prisile goste na autogol kojeg je u 66 minuti postigao Marijan Starčić.

Oglas

Igrač utakmice: Ayaji

– Neke ekipe bi trebale imati šest bodova, a ne 20, a neke bi trebale imati 40 umjesto 20 da nije sudaca. Danas smo bili dobri, neki put puno promašimo, danas smo zabili na vrijeme pa je sve bilo puno lakše. Pao nam je ritam nakon prvog gola, a tek smo nakon drugog gola izgledali kako treba. Kolo po kolo, idemo dalje – riječi su Zorana Bogolina, trenera Opatije.

– Rastavljeni smo na proste faktore! Nakon ovoga mogu samo čestitati Opatiji na zasluženoj pobjedi. Sve ono što smo dobro radili u prošlom kolu danas nismo radili, nismo bili pravi, nismo ništa ni zaslužili. Bez Palića i Petkovića koji su detonatori naše agresivnosti, Opatija je to kaznila, oni su stvarno prava ekipa s puno izvrsnih iskusnih igrača – kazao nam je trener gostiju Tihomir Šeperac.