Opatija i Jadran podijelili bodove nakon vatrenog uvoda

Konačno smo stigli do kraja sedmog kola SuperSport Druge NL koje je počelo još u petak, Sinoć su svoj posao odradili Opatija i Jadran iz Poreča koji su utakmicu odgodili zbog onog velikog potopa koji je zadesio Kvarener.

Oglas

OPATIJA – JADRAN 1:1

Oglas

Nikako da se pokrenu nogometaši Opatije, kriza je velika, snovi o naslovu su se rasplinuli i sada je vrijeme za spašavanje sezone. Nakon sedam kola Opatija je bez pobjede, a po mnogima je bila i prvi favorit za naslov prvaka, to što imaju samo dva poraza nikako ne popravlja dojam. Jadran s druge strane svojim ulaskom u sezonu ipak može biti zadovoljniji iako ne potpuno zadovoljan. Šuranova momčad je nakon lošeg ulaska popravila formu pa u posljednja četiri kola ima dvije pobjede, očekivani poraz u Pločama i ovaj remi, ako ovako nastave, eto ih za čas u vrlo ugodnoj situaciji. Na Kandridi je krenulo vatreno, Opatija je povela preko Antonija Pejanovića praktično u prvom napadu u kojem je asist upisao Kukoč, činilo se da će konačno odigrati pravu utakmicu, no gosti su se jako brzo vratili, preko Olivera Sumića koji je iskoristio sjajnu loptu Mofardinova došli do poravnanja u sedmoj minuti i onda se dobro branili i osvojili vrijedan bod. Ima Opatija za čim žaliti, stvorili su i više nego dovoljno prigoda za pobjedu, Jugović, Jabita, Macan i Kukoč su u više navrata bili u izglednim situacijama, no nešto njihova nepreciznost, nešto sjajni Antonio Pavlić na vratima Jadrana i mreže su do kraja mirovale.

Oglas

Igrač utakmice: Antonio Pavlić

– Sve se dogodilo na početku utakmice. Došli smo ovdje ne izgubiti, a potajno smo se nadali i pobjedi jer smo se u posljednje vrijeme digli u formi i kroz posljednja dva tjedna smo stvarno dobro radili. Nažalost to se nije desilo, ali je podjela bodova najrealniji ishod. U prvom poluvremenu smo bili jako dobri, kontrolirali smo utakmicu i sve je izgledalo kako smo željeli, a onda u drugom poluvremenu totalni blackout, kao da smo se ugasili. Ništa nije bilo dobro, a moram reći i da nisam zadovoljan kriterijem suđenja, bilo je tu previše kartona, a bilo je i odluka na našu štetu. Nažalost ostali smo zbog kartona bez dva igrača, zbog ozljeda vjerojatno bez još dvojice pa ćemo vidjeti kako ćemo se pokrpati za vikend i utakmicu protiv Belišća – riječi su Dalibora Šurana, trenera Jadrana.