Omladinac uvjerljiv protiv Slobodnice

Prijateljsku nogometu utakmicu u Gornjoj Vrbi odigrali su domaći Omladinac i Slobodnica. Za ekipu trenera Ivana Pavkovića ovo je bila 4. pripremna utakmica, dok je Slobođanima ovo bio 6. test uoči početka nove sezone. Domaćin koji je u većem rangu natjecanja opravdao je epitet favorita te je došao do uvjerljive pobjede sa 6:2.

Oglas

 

Oglas

Oba kluba nisu nastupila u svojim najjačim postavama. Tako je Omladinac iz Gornje Vrbe bio bez Darija Radića, Tomislava Marijića, Tihomira Soltokovića te 2 pojačanja Karla Baričevića koji je došao iz Marsonije i Danijela Vukoje iz Slobodnice koji je igrao u Njemačkoj. S druge strane trener gostiju Darko Vrljić nije mogao računati na Petra Bricu, Viktora Tomića, Marka Maričevića i Marka Puškarića. U takvom odnosu snaga domaćin je bio razigran i raspucan  za uvjerljivu pobjedu sa 6:2.

Oglas

 

Već u 8. minuti Omladinac dolazi do vodstva nakon što je Josip Ravlić uposlio strijelca Ivana Martića za 1:0. Nešto kasnije u 16. minuti je već 2:0, a sada su uloge izmijenjene. Martić je sada dodavač za strijelca Ravlića. Vrlo dobro prvo poluvrijeme momčad trenera Ivana Pavkovića zaključila je s trećim golom kojeg je u 35. minuti potpisao Ivan Rašić. On je na prsa primio dugu loptu od Luke Akšamovića i onda je precizno pogodio pokraj nemoćnog Luke Maričevića za 3:0. U drugom poluvremenu nogometaši Omladinca nastavljaju s dobrom igrom pa je tako u 52. minuti Martić ubacio za Marka Miškovića koji podiže na 4:0. Tako je Mišković na neki način zabio svojima s obzirom da je iz Slobodnice, dok je ovog ljeta u Gornju Vrbu stigao iz Željezničara. Odlični Ivan Martić u 55. minuti upisao je uz gol svoju treću asistenciju ovoga puta za strijelca Dejana Spasojevića koji je pogodio za 5:0. U 59. minuti vidjeli smo nešto i od Slobodnice koja je preko Silvija Velića kojeg je proigrao Ivan Lović smanjila rezultat na 5:1. Ubrzo u 63. minuti gosti postižu još jedan pogodak ovoga puta Ivan Lović koji se sam izborio za jednu loptu koju je preciznim udarcem pospremio iza leđa domaćeg vratara Tomislava Kneževića. Do kraja je još Spasojević na dodavanje Ivana Stojanca svojim drugim golom na utakmici postavio konačnih Omladinac (Gonja Vrba) – Slobodnica 6:2.

 

Nogometaši Slobodnice u novoj provjeri sutra igraju protiv Slavonca iz Gornje Bebrine, dok je Omladinac za vikend domaćin 7. Memorijala „Jurić – Mioč – Ganjo“ na kojem uz njih još nastupaju klubovi iz: Donjih Andrijevaca, Oprisavaca i Sikirevaca.

Tekst: Josip Šebalj