Omladinac u problemu: Ima li veći stadion?

Nogometni klub Omladinac iz Gornje Vrbe i njegov predsjednik Bruno Lucić su u problemu, klub treba veći stadion, a predsjednik novi mobitel i novi broj mobitela. Od kako je postalo jasno da će u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog Kupa igrati protiv branitelja naslova Hajduka u Vrbi je opsadno stanje.

Oglas

Kako nam je predsjednik rekao u stalnoj su komunikaciji s vodstvom Hajduka oko organizacije, brzo su dogovorili promjenu termina pa će se utakmica odigrati u srijedu 13. rujna s početkom u 16 sati. Jako brzo su shvatili da nema smisla ni pokušati to organizirati u Vrbi pa se sve preselilo u Slavonski Brod na Livadu odnosno Stadion Stanko Vlainić Dida, ali podjednako brzo i on je postao premali.

Oglas

Ni 10000 ulaznica ne bi bilo dovoljno za sve zainteresirane – sukus je to onoga što poručuju iz Omladinca, a jasno da Brod u ovom, a ni u tako skorom vremenu, nema takvog stadiona. Više od 500 poziva imao je samo predsjednik s upitima oko ulaznica, pa kad tomu dodamo nas medije, organizacijske pozive, komunikaciju s Hajdukom, pretpostavljamo da se mladi i agilni predsjednik i u noćnim satima budi u znoju nakon što i u snu prima telefonske pozive.

Oglas

Bit će to pravi nogometni spektakl, prepun stadion, sigurno maksimalno ozbiljan i motiviran Hajduk koji juriša na duplu krunu, a momcima u dresu Omladinca – utakmica života! Iz nje mogu izaći samo kao pobjednici bogatiji za jedno veliko iskustvo. Za veliko iskustvo bit će bogatiji i predsjednik Lucić i njegovi suradnici, organizacija ovakvog događaja je vrlo zahtjevna i naporna, no kada vide do posljednjeg mjesta ispunjen stadion sve će im se isplatiti.