Omladinac piše povijest, policija izdala upute za navijače

Pobjedom u Svetoj Nedjelji protiv tamošnjeg Tigra nogometaši Omladinca iz Gornje Vrbe osigurali su si da zlatnim slovima budu upisani u klupsku povijest. Nije ovo prvi put da je klub iz Gornje Vrbe izborio plasman među 32 najbolja u Kupu, no činjenica da će igrati protiv branitelja naslova ipak ovaj rezultat stavlja na posebno mjesto u klupskoj povijesti. Zbog ogromnog interesa gledatelja utakmica je premještena iz Vrbe u Slavonski Brod, Omladinac će pokušat priredit senzaciju protiv Hajduka na stadionu Stanko Vlainić Dida.

Oglas

Utakmica se igra od 16,00 sati, ulaznice su razgrabljene tako da nas sigurno očekuje pravi nogometni spektakl. Kako Hajduk ništa ne prepušta slučaju i stiže s najjačim mogućim sastavom njima pripada uloga velikog favorita, ali Kup je čudljivo natjecanje i dok ne potvrde na terenu da su bolji u Omladincu nitko ne potpisuje predaju unaprijed.

Oglas

Kako će na stadionu i oko njega biti velika gužva, PU Brodsko posavska objavila je priopćenje za sve koji stižu na ovu utakmicu:

Oglas

Obzirom da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja od strane policijskih službenika biti će uspostavljena tjelesna regulacija prometa na svim važnijim raskrižjima, te posebno na raskrižjima u neposrednoj blizini stadiona.

Policijska uprava brodsko-posavska apelira na sve one koji će se uputiti na stadion kao gledatelji da se pridržavaju uputa policijskih službenika prilikom dolaska prema i odlasku sa stadiona, te da parkiraju svoja vozila u široj zoni i da se prema stadionu upute pješice.

Obzirom da se očekuje dolazak organiziranih navijačkih skupina raspoloživa parkirališta ispred i oko stadiona biti će rezervirani za smještaj tih vozila, a za sve ostale gledatelje preporučano parkiranje vozila na pogodnim parkiralištima u široj gradskoj zoni.

U  svrhu održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira tijekom putovanja na utakmicu i povratka, kao i neometanog odigravanja nogometne utakmice, policija će poduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, Zakonu o javnom okupljanju.