Omladinac iz Starog Topolja optimističan pred novu sezonu novooformirane 1.ŽNL

Iako im je pehar prvaka 1.ŽNL Istok prošle sezone izmakao za samo dva boda, Omladinac iz Starog Topolja morao se zadovoljiti sa četvrtim mjestom prvenstvene ljestvice na kraju sezone. Sada kada se malo može gledati iz druge perspektive, može se vidjeti koliko je to odličan uspjeh bio za momčad Omladinca kojima je u jedinstvenoj novoorformiranoj 1.ŽNL BPŽ cilj ponovno sam vrh prvenstvene ljestvice!

Oglas

Omladinac u jedinstvenu ŽNL dolazi sa određenom dozom samopouzdanja nakon vrlo dobrih partija koji su pružili protekle sezone gdje su u 26 kola ostvarili čak 18 pobjeda te sa ukupnih 57 vrh ljestvice im je izmakao za samo dva boda, što je bilo dovoljno za četvrto mjesto.

Oglas

“Ostvarili smo mjesto koje nam osigurava ostanak u jedinstvenoj 1žnl., iako smo,uz možda malo širi roster igrača i malo više sportske srece mogli i pehar podići. Ove sezone ambicija je biti u vrhu lige i biti konkurentni svima. 05.08. je koncert najboljih hrvatskih tamburaša i ovim putem pozivamo sve da nas posjete u Starom Topolju i uveličaju Dan pobjede.”. – Josip Matošić, dopredsjednik kluba

Oglas

Klub su u međuvremenu napustili Stažić,Kladarić i Brkić, dok su pojačanja Omladinca za ovu sezonu Baričević,Balažić,Vuksanović,Tomašević i Kozbašić.  Očekuje se i pokoji mlađi igrač uz stare prekaljene igrače koji će itekako biti potrebni za određeni rezultatski iskorak.

Omladinac je započeo s pripremama 15. srpnja, da bi zatim uslijedio turnir u Divoševcima koji su osvojili pobjedom u polufinalu 3:1 nad Mladosti Donja Bebrina i u finalu sa ekipom iz Svilaja 2:1. U sklopu priprema ekipa iz Starog Topolja odigrala je turnir u Divoševcima koji je rutinski osvojila, a slavila je i protiv ekipe Sapci 4:0. Slijede još obveze u Sikirevcima,Slobodnici, kao i prvo kolo kupa koje se igra 21.08. tjedan prije početka prvenstvenih obveza.

“Vjerujem da sa ovim igračkim kadrom možemo konkurirati svima u ligi,biti među ekipama u vrhu i ostaviti dobar dojam našim navijačima. Iznimno sam  ponosan na svoju ekipu i igrače koji su odigrali proslu sezonu i koji su pridonijelu u još jednoj vrlo dobroj sezoni za klub.”-ustvrdio je Gabrijel Crnković, strateg Omladinca