Omladinac iz Starog Topolja na proljeće s istim ambicijama

Iza nogometaša Omladinca iz Starog Topolja je solidna sezona u brodskoj 1. ŽNL Istok. Trener Marko Stepić već je godinu dana na trenerskoj funkciji u Omladincu, te za sada radi vrlo dobar posao. Nažalost, ove jeseni trener Stepić nije imao kompletnu momčad na okupu, a svi u Omladincu vjeruju da su bili svi na raspolaganju da bi skupili i koji bod više. Jesenas na raspolaganju nisu bili iskusni Ivan Živić i Leopold Marjanović, kao i mladi igrači Emanuel Matijević, Ivan Čemni i Mateo Štuc. Uzevši to sve u obzir, četvrto je mjesto s osam pobjeda, jednom neodlučenom i i četiri poraza vrlo dobar učinak. Za trećeplasiranim Vinogorcem Omladinci zaostaju četiri boda. Momčad iz Starog Topolja na proljeće očekuje realna borba za 4. poziciju koja od nove sezone vodi u jedinstvenu Prvu ŽNL. Jedan od konkurenata za tu poziciju biti će im Graničar iz Slavonskog Šamca, koji se s bodom manje nalazi na petom mjestu, a prošle je jeseni s visokih 3:0 slavio u Starom Topolju. Momčad je također igrala bitnu ulogu u kupu, gdje su prezimili te čekaju proljeće i nove izazove. Najbolji klupski strijelac je Ivan Liščuk s osam pogodaka, dok je Dario Živić postigao njih pet.

Oglas

Što se tiče pojačanja, klub je za sada dogovorio njih tri. Za Omladinac bi na proljeće trebali igrati Vedran Ivanković, Josip Vukašinović i Josip Stažić za koje u klubu smatraju da bi trebali biti prava pojačanja. Za ostankom u klubu upitni su Ivan i Dario Živić.
Što se tiče uvjeta uvjeta na stadionu, postavljeni su novi reflektori, a u planu je i izgradnja novog pomoćnog igrališta.
Trener Stepić bi krajem siječnja trebao izvršiti prozivku igrača, a za sada su dogovorene i tri prijateljske utakmice i to protiv ekipa iz Strizivojne, Sikirevaca i Starih Perkovaca.