Omladinac iz Petrijevaca osvojio naslov najbolje momčadi kupa NS Valpovo

Prvak u kup natjecanju za Nogometno središte Valpovo za natjecateljsku godinu 2023/24 je Omladinac iz Petrijevaca koji je u finalu slavio protiv BSK-a iz Bizovca. Nakon 90 minuta nadmetanja rezultat je bio neriješen pa smo pobjednika dobili nakon raspucavanja s 11 metara. Poveli su uvjetni gosti pošto su svi gostovali na odlično pripremljenom terenu u Samatovcima pogotkom Uremovića no samo tri minute kasnije ekspresno poravnanje donosi Đurković.

Novo vodstvo ovoga puta seli na stranu ekipe iz Petrijevaca, a donio ga je Tomas dvadesetak minuta prije kraja no još jedno brzo poravnanje je uslijedilo osam minuta nakon toga preko Tomaza što je bio i konačan rezultat ove utakmice. S kreča su bili mirniji i koncentriraniji igrači Omladinca koji su tako pospremili pehar u svoje vitrine, a za pohvalu je organizacija Sloge u Samatovcima gdje su viđeni i brojni nogometni i ini uglednici na proslavi koju je uveličao i nagrade dodijelio i načelnik Općine Bizovac neumorni Srećko Vuković.

NK Omladinac Petrijevci – NK BSK Bizovac 2:2 (6:5) (Đurković Ivan 47′, Tomas Roberto 69′ / Uremović David 44′, Tomaz Marko 77′)
Strijelci s 11 metara
Omladinac – Đurković, Tomas Steinbruckner, Stojiljković
BSK – Uremović, Tomaz, Klasić