Omladinac iz Čaglina u novu sezonu u novom ruhu

Posjetili smo nogometni klub Omladinac iz Čaglina i tamošnjeg samozatajnog spirtus movensa tog ponosnog i skromnog kluba. Ono što smo vidjeli ne može nikoga ostaviti ravnodušnim, a na čelu svega dobrog što se događa u zadnje vrijeme u tom mjestu je svakako načelnik Dalibor Bardač.

Često spominjemo sportaše gradonačelnike Josipa Budimira i Matka Šutala pa ne smijemo nikako izostaviti niti Dalibora koji i dalje marljivo igra u Prvoj ŽNL za svoj Omladinac i strpljivo stvara uvjete za napredak kluba kako infrastrukturalno tako i na planu stvaranja kadrovske i igračke budućnosti.

Uređene klupske prostorije, lijep travnjak, okoliš, dvorana, rekviziti i pomagala – u klubu doista imaju sve za kvalitetan rad i napredak. Dovođenje trenera igrača Tomislava Toplaovića bio je pun pogodak kluba pa legendarni Topa osim što svojim haklerskim bravurama još uvijek oduševljava nogometnu javnost, svoja znanja prenosi na svoje suigrače, ali i na najmlađe jer paralelno radi i s klupskim podmlatkom.

Zahvalio bih se načelniku na povjerenju kojega nadam se opravdavam i želim u budućnosti još više opravdati. Ovo je doista sredina za poželjeti, imam mir, komociju i uvjete za rad, dižemo se na svim poljima i poznavajući svoga načelnika i suigrača nećemo na ovome stati – rekao je uvijek vedar duh svlačionice i kluba Tomislav Topalović.

Žao mi je što smo u pripremi dokumentacije zbog šuma u komunikacijskom kanalu prijavili samo klupsku zgradu no u budućnosti ćemo i dalje aplicirati na brojne projekte i natječaje te podići klub i općinu na još bolje grane – rekao je za Sportalo vrijedni i samozatajni načelnik Dalibor Bardač čija djela se dobro vide na potpuno rekonstruiranom centru Čaglina koji je dobio puno bolji i ljepši vizualni identitet, a kako to izgleda na stadionu pogledajte u maloj fotogaleriji u nastavku.