Omladinac iz Čaglina na tragu zadovoljavajuće polusezone

Omladinac iz Čaglina je na tragu zadovoljavajuće sezone koja se bliži kraju pa nakon današnjeg susreta ima još odigrati zaostali susret s gostima iz Pavlovaca pa će uz današnje domaćinstvo s Hrvatskim Dragovoljcem iz Brodskog Drenovca spojiti tri domaće utakmice u nizu ako uzmemo u obzir i prvo proljetno kolo u kojemu je gost na čaglinskom stadionu Graničar iz Bučja. Iako gledatelji ne mogu na teren nekolicina se uvijek nađe pa bodri svoj ljubimce izvan granica stadionskog kompleksa pa obavijesti koje donosimo redovito budu najčešće i jedina informacija onima koji nisu na stadionima. Donosimo tako i osvrt trenera Topalovića i igrača-načelnika Dalibora Bardača na dosadašnji dio natjecanja kao i za ove dvije utakmice koje su pred njima, a radi se o susretu zadnjeg kola te jednom odgođenom susretu poradi koronavirusa.

Oglas

Što se bliži kraj teže se ekipiramo pa od 22 igrača krpamo kraj s krajem zbog povreda, ali bez obzira idemo na pobjedu u oba susreta. Kod kuće dajemo puno golova, igramo napadački i zanima nas samo osvajanje tri boda na našem terenu. Ako u ova dva susreta ostvarimo pun pogodaka imat ćemo preko 20 bodova što bi bilo zadovoljavajuće jer smo premašili zacrtani plan. U Donjoj Obriježi sam postigao tri pogotka da si poklonim dar za rođendan. Dva su pala iz slobodnjaka, jedan iz penala. Valjda sam zaslužio cvijeće za oproštaj – rekao je uvijek vedri i šaljivi trener Omladinca Tomislav Topalović bez kojega definitivno Omladinac ne bi izgledao tako napadački potkovan jer osim trenerske uloge ostvaruje i jako dobar igrački učinak svojoj momčadi.

Oglas

Dolaze nam dvije utakmice kući, a protivnici su sigurno po mjeri. Mi ćemo se potruditi uhvatiti 6 bodova jer imamo osiguranu sigurnost za proljeće. Teško je prognozirati da ćemo ostvariti obje pobjede, ali igramo kod kuće pa je realno očekivati da ćemo bodove i osvojiti. Mladost iz Pavlovaca se diže pa je šteta da nismo odigrali tu utakmicu u vrijeme kada nisu baš bili u dobroj natjecateljskoj formi, bilo bi nam sigurno lakše tada i zbog vremena, teškog terena, osipanja momčadi, svinjokolja i ostalih privatnih obaveza nas amatera. Nadam se da ćemo privesti sezonu kraju kako smo i zamislili. Malo je i za mene bilo iznenađenje pobjeda u Obriježi. Polusezona se već može ocijeniti zadovoljavajućom, bilo je uspona i padova, ima kikseva, ima iznenađenja, ako ostvarimo 6 bodova bit ćemo u gornjem domu što nas vrlo veseli. Djeca su nam odradila sve što su trebala u onoj mjeri koliko su mogli, svakako ih treba animirati da ih bude malo više pa ćemo probati povećati broj za proljetno natjecanje, a u planu je nastaviti poboljšavati i uvjete za rad, treniranje i napredak svakog mladog igrača kao i kluba općenito  – dodao je pouzdani igrač – načelnik Dalibor Bardač čiji je doprinos klubu nemjerljiv kako na terenu tako i u logističkom dijelu funkcioniranja kluba, a u zadnje vrijeme je tek promatrač zbog povrede na sportskom terenu.