Omladinac i Zadrugar na gostovanjima, Derbi u Pakracu - SPORTALO

Omladinac i Zadrugar na gostovanjima, Derbi u Pakracu

Pred međužupanijskim ligašima je 6. prvenstveno kolo u kojem se četiri utakmice igraju danas, a preostale tri u nedjelju. MŽNL za sada uspješno odoljeva koroni, sve se igra prema rasporedu, ali nažalost ovoga puta imamo odgodu u Kaptolu.

Do sada maksimalni Omladinac pred sobom ima vrlo neugodno gostovanje u Kapeli, Slavonac je odlično ušao u sezonu i sigurno planira poremetiti planove gostima. Omladinac je pokazao da mu gostovanja nisu problem, da i na njima bez problema osvaja bodove, vidjet ćemo kako će na njih djelovati noćni termin i izostanak kartoniranog Glavaša. U večernjem terminu danas će igrati i Zadrugar, Oprisavčani gostuju u Kuzmici kod domaćina koji još uvijek nije upisao prvu pobjedu ove sezone. I ovdje gost dolazi s jednim izostankom, Lončarević ne može računati na Mađarevića, ali bez obzira na to gosti su blagi favorit uoči utakmice.

Osim Omladinca i Zadrugara još je samo Hajduk bez poraza, a u goste mu u 6. kolu stižu Sikirevci koji su bod iza njih i do sada su najugodnije iznenađenje lige. Hajduku je ovo druga uzastopna domaća utakmica, ako spoje dvije pobjede ili će sustići nekog od vodećih ili se zajedno s njima odvojiti od ostatka lige, dakle za njih je ovo vrlo bitna utakmica, prilika da na svom stadionu naprave veliki posao. Dvoboj Kaptola i Svačića je zbog smrtnog slučaja odgođen.

U Požegi će se voditi bitka za bodove spasa. Možda je malo rano za takve epitete, ali učinak Požege i Jakšića sugerira da će im svaki bod biti važan u borbi za ostanak. Jakšić je puno toga prokockao u prošlom kolu porazom na domaćem terenu, da je slavio išao bi u Požegu miran, ovako moraju tražiti minimalno bod, dok domaćinu bod i ne znači puno, Vukojinu momčad samo pobjeda može dovesti u mirnije vode. Mirnije vode uhvatio je Dinamo sa dvije vezane pobjede, ako im Žuljević bude raspoložen nije isključena ni treća, a onda bi prebrinuli sve brige. Tomislav, klub, ne Žuljević, za sada je bez pobjede, tri remija i dva poraza uz vrlo malo golova na njihovim utakmicama dosadašnji je učinak.

Utakmice 6. kola igraju se s početkom u 16,00 sati, dok se danas u Kuzmici i Kapeli igra u večernjim terminima, u Kuzmici u 19,00, a u Kapeli sat vremena ranije.

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.