Omladinac i Graničar remizirali u Vrbi

Danas je u Gornjoj Vrbi odigrana posljednja utakmica četvrtog kola 4. HNL Istok u kojoj je Omladinac ugostio do sada maksimalni Graničar.

Oglas

OMLADINAC – GRANIČAR 1:1

Oglas

 

Oglas

Omladinac se očigledno budi, posljednja dva dvoboja osvojili su po bod protiv ekipa koje su bile izraziti favorit, najprije protiv Bedema u Ivankovu, a sada i protiv Graničara na svom stadionu u Vrbi. Podijelili su Omladinac i Graničar bodove ali i utakmicu, prvo poluvrijeme pripalo je gostima iz Županje što su i kapitalizirali golom Marina Lazara, dok je drugo proteklo u boljoj igri Omladinca što je okrunjeno golom Andreja Krajinovića u 74. minuti utakmice.

Igrač utakmice: Ivan Martić

Prvo poluvrijeme gost je bio dominantniji i apsolutno puno bolji, već sam u prvom poluvremenu morao raditi izmjenu, donijela je pomak, pa smo mijenjali i na poluvremenu i onda je to u nastavku izgledalo kako smo željeli. Drugo poluvrijeme pripalo je apsolutno nama, iznimno sam zadovoljan kako su dečki reagirali na zahtjeve koje sam postavio pred njih. Imali smo čak i šansu za potpuni preokret, ali mislim da je ovo ipak najrealnije, zaustavili smo pobjednički niz jedne izvrsne momčadi i moramo biti zadovoljni time – komentar je Petra Vukoje, trenera Omladinca.

– Prvo poluvrijeme top – drugo flop! Stvarno smo bili fantastični u prvom poluvremenu, zabili smo rani gol, sve držali pod kontrolom i sve je išlo u dobrom smjeru. A u drugom poluvremenu Bože sačuvaj, sudaranje, krive procjene, nesigurnost, kriva predaja… Kao da sam osjetio što će nam se dogoditi, čitav tjedan sam upozoravao, u petak i prekinuo trening zbog nonšalancije i opuštenosti, međutim ništa. Na kraju sam i zadovoljan bodom, mogli smo izgubiti na kraju – kazao je Dražen Ilić, trener Graničara.