Omladinac i Beničanci uvjerljivo do bodova, golijada u Samatovcima

Odigrano je 8. kolo doigravanja u 2. ŽNL Valpovo-Donji Miholjac. U Ligi za prvaka iskazali su se domaćini te su odnijeli sve pobjede, dok je u Ligi za ostanak situacija bila suprotna jer su gosti odnijeli pobjede.

Oglas

Oglas

LIGA ZA PRVAKA

Oglas

Samatovačka Sloga je u golijadi kola svladala Dubravu 4:3. Pogotke za domaćine zabili su po dvaput Jakov Petrinec i Marko Tomaz, koji je ujedno zabio i autogol. Stevica Todorović i Matej Maričić nisu svojim golovima uspjeli preokrenuti rezultat. Zelčin je uvjerljivo na domaćem terenu svladao Dravu 4:0 golovima Benjamina Pešuta, Zdravka Semialjca i dvostrukog strijelca Ivana Magića. Omladinac je u Petrijevcima sigurno svladao Hajdin 6:1. Dvostruki strijelci za domaćine bili su Marko Magušić i Luka Rimac, a pobjedu su potvrdili Deni Ibrahimpašić i Matija Samardžija. Počasni pogodak djelo je domaćeg igrača Filipa Đurkovića, koji je zabio autogol.

Satnica je sa sigurnih 2:0 ispravila Podravac kući, a strijelci za lijepu pobjedu na Sportskom parku bili su Mihael Doljanac i Goran Sigler. Bočkinci su također ostvarili vrlo sigurnu pobjedu, Mladost nije imala šanse te su poraženi 3:0. Golove za domaću momčad zabili su dvostruki strijelac Petar Harkanovac i Danijel Novak.

LIGA ZA OSTANAK

Beničanci su na gostovanju kod Graničara u Šljivoševcima slavili 0:5 golovima Tonija Kovačevića (autogol), Ivana Davidovića, Vedrana Rusana te dvaput Alena Vešligaja. Hrvatski Sokol je na gostovanju kod Viktorije slavio 0:2, a strijelci za lijepu pobjedu gostiju bili su Luka Piškorjanac i Leonardo Vuksanić. BSK Termia je gostovala kod Sokola te su slavili 0:2. Pogotke za nova 3 boda gostiju iz Bizovca zabili su Vladimir Junušić i Tomislav Herega.