Omladinac bolji od Svačića

Važne bodove osvojili su nogometaši Omladinca koji su na svom stadionu u Gornjoj Vrbi nadigrali goste iz Starog Slatinika.

Oglas

OMLADINAC – SVAČIĆ 2:0

Oglas

Važnost utakmice za obje ekipe bila je iznimno visoka, uz veliku ulog na leđima bolje su se snašli nogometaši Omladinca koji su golovima najboljeg igrača utakmice Darija Radića u prvom, te Ivana Martića u drugom dijelu. Ovim bodovima Omladinac se izjednačio sa Svačićem, ali i Naškom i Čepinom, iza njih je ostalo Đakovo pa za Vukojinu momčad sada sve izgleda puno ljepše iako daleko od toga da je situacija idilična.

Oglas

Igrač utakmice: Dario Radić

– Bolje smo otvorili utakmicu, imali smo inicijativu i sredinom prvog poluvremena došli do prednosti. U nastavku nekakva jalova inicijativa gostiju, bo bez prave prilike za njih, nakon našeg drugog gola kojeg je vrlo lijepo zabio Ivan Martić više se nije vidjela mogućnost kako Svačić može nešto više učiniti. Dosta brzo su se nekako i oni predali pa smo mirno priveli utakmicu kraju i osvojili važne bodove – izjavio je Petar Vukoje, trener Omladinca.

– Mi ako se ne trgnemo nemamo što raditi u ovom rangu natjecanja, sljedeće kolo protiv Vuteksa nam je jedna od posljednjih prilika. Jako blijeda partija, bez konkretnosti, ništa nismo odigrali, nismo Omladincu šansu napravili, nije to bilo ni blizu dobroga. Domaćinu čestitke, zaslužena pobjeda uz dva eurogola – riječi su Marija Tadića, trenera Svačića.