Omegin Stjepan Andrić prvak na Europskom kupu u Sarajevu

Od 12.-14.04. 2024. godine održan je kickboxing Europski kup „GRAND PRIX SARAJEVO“ na kojem je nastupilo 213 klubova, 1145 natjecatelja iz 20 država. KBK Omega je nastupio sa svojim juniorom Stjepanom Andrićem u light contactu +94 kg koji je u veljači u Zagrebu na Europskom kupu bio srebrni.

Ovaj puta je otišao do kraja i osvojio zlatnu medalju. U polufinalnoj borbi sam početak nije bio očekivani. Nakon dobivene dvije tehničke opomene protivnik kod sva tri sudca dobiva prednost od 3-4 boda.U odmoru između rundi savjetima svog trenera Tomislava Katušić mijenja taktiku i već sredinom druge runde preokreće rezultat i povećava te dobiva borbu jednoglasnom odlukom sudaca. U finalnoj borbi odmah od početka radi pametno, dobro pazeći na opomene i već nakon prve minute protivnik mora predati borbu.

S osvajanjem prvog mjesta Stjepan osvaja i 28 bodova i na WAKO svjetskoj ljestvici. Uz Stjepana i Tomislava išao je i glavi trener Robert Katušić. KBK omega već za dva tjedna planira nastup s većinom natjecatelja na međunarodnom turniru u Glini.