/Olimpija osvojila dvostruku krunu svladavši u finalu Alimunij U FINALU SLOVENSKOG KUPA S OBJE STRANE BIO JE PO JEDAN SLAVONAC
uremović bišćan fb olimp

Olimpija osvojila dvostruku krunu svladavši u finalu Alimunij U FINALU SLOVENSKOG KUPA S OBJE STRANE BIO JE PO JEDAN SLAVONAC

Dva nekadašnja igrača veličkog Papuka  (Kamen Ingrada) igrali su finale slovenskog kupa. S jedne strane u redovima Olimpije bio je Filip Uremović dok je boje Aluminija branio Josip Zeba. Olimpija je uvjerljivim slavljem stigla do dvostruke krune.

Ljubljanska Olimpija državnu je titulu osigurala u posljednjem prvenstvenom kolu te u tijesnoj završnici ostala ispred Maribora, a Kup je momčad pod vodstvom bivšeg hrvatskog reprezentativca Igora Bišćana osvojila uvjerljivom finalnom pobjedom nad Aluminijem.

Utakmica je završila 6:1 za Olimpiju, a strijelac prvog i trećeg pogotka za sastav iz Ljubljane bio je Leon Benko, napadač s četiri nastupa za Vatrene.

Za Olimpiju su igrali i Dario Čanađija, Danijel Miškić, Dino Štiglec i Filip Uremović, dok su boje Aluminija branili Matija Kovačić i Josip Zeba, a Kruno Ivančić i Mihovil Klapan ostali su među pričuvama.

josip zeba

Foto FB Olimpija, čitatelj

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.