/OK Borovo Vukovar odradio vrlo dobru jesen
OK Borovo Vukovar

OK Borovo Vukovar odradio vrlo dobru jesen

Odbojkaši Borovo Vukovara jesenski dio prvenstva u 1.A ligi, skupina II završili su na 3. mjestu. U ovoj skupini poprilično nedodirljiva je Rijeka koja je doživjela samo jedan poraz u 9 utakmica. Taj poraz riječanima nanio je OK Karlovac koji je trenutno ispred Borovo Vukovara.

Borovo 2

Bijelo plavi su u prvenstvo krenuli sa 3 pobjede, pa su u domaćoj utakmici sa 0-3 poraženi od MOK Rijeka, po setovima je to bilo 19-25, 24-26 te 17-25.

Osim riječana Borovo je poraženo jedino od spomenutih karlovčana, ovoga puta na gostovanju rezultatom 3-1, ali bez pretjerane napetosti, domaći su prilično mirno osvojili 3 boda u tom susretu.

Treći poraz u prvenstvu Borovo je doživjelo ponovno od Rijeke, ovoga puta u gostima rezultatom 3-1. Ako ove poraze možemo okarakterizirati kao očekivane te ne postoji nekakav preveliki žal za izgubljenim bodovima, dva boda koja sigurno nedostaju, te nisu smjela biti izgubljena su ona u pobjedama nad Splitom kod kuće te posebno na gostovanju u Čazmi kod posljednje ekipe lige. Iako ta utakmica u Čazmi je bila takva da se može biti i sretan sa 2 boda, ali i definitivno ostaje žal za tim bodom. Domaći su osvojili prva dva seta “u produžetku” 27-25 i 29-27, a preostala tri Borovo bez većih problema.

Bijelo plavi su na kraju osvojili 18 bodova, 4 manje od drugoplasiranog Karlovca i 3 više od prvog pratitelja OK Varaždin Volleya.

Za Borovo prvenstvo se nastavlja 30. siječnja gostovanjem u Splitu, a 6. veljače ugostiti će karlovčane.

1.A liga muški 2. skupina

Podijeli
  •  
  •  
  •