Ogled naših rukometnih divova pripao Zagrepčanima

Ekipa Nexea koju je Hrvoje Horvat uspješno vodio od 2016. godine poražena je u pripremnom susretu od PPD-a Zagreb s 32:34.

Oglas

NEXE – PPD Zagreb 32:34

Oglas

NEXE

Oglas

Bakić, Eter 1, Mileta 1, Mrđenović, Barišić Jaman, Car, Radovanović, Jelinić, Vida 1, Severec 4, Pešić 4, Kević 6, Tomić 4, Jaganjac 9, Markušić 2, Pribetić

Trener: Hrvoje Horvat

PPD Zagreb

Šipić 5, Vistorop 3, Čavar, Mandić 5, Klarica 7, Burić, Jandrić, Obradović 3, Stojnić, Ašanin, Ljaljek 5, Matanović 2, Ravnić, Hrstić 3, Grahovac 1

Trener: Vlado šola

Sedmerci: NEXE 4/4, PPD Zagreb 3/5

Novi izbornik muške rukometne reprezentacije Hrvatske Hrvoje Horvat odradio je jučer svoju posljednju utakmicu na klupi RK NEXE. Ekipa koju je vodio od 2016. godine poražena je u pripremnom susretu od PPD-a Zagreb s 32:34.

Jučerašnja je utakmica, kao uostalom i svaka druga pripremna ili prijateljska, prvenstveno trebala poslužiti trenerima za uigravanje i posljednju provjeru igračkog kadra uoči nastavka natjecateljske sezone. Rezultat je bio u drugom planu, no kada je u pitanju sraz dvije najkvalitetnije hrvatske rukometne momčadi, naboj i želja za pobjedom uvijek su prisutni. Upravo tako bilo je i jučer u našičkoj sportskoj dvorani, Zagreb je tijekom cijele utakmice imao prednost koja je u pojedinim trenucima dosezala četiri, pet pa čak i šest pogodaka, no uporni su se Gromovi svaki puta vraćali, a posebno je uzbudljiva bila sama završnica. PPD Zagreb je 14 minuta prije kraja imao velikih +6, no u posljednju minutu susreta NEXE je ušao s minimalnim zaostatkom i napadom za poravnanje. Na koncu više koncentracije i spretnosti ipak su imali Zagrebaši koji su slavili s 34:32.

U momčad su se vratili i naši reprezentativci Halil Jaganjac i Janko Kević koji su odlično odradili posljednju provjeru uoči polaska za Skopje. Evo što su izjavili nakon utakmice. Evo što su izjavili nakon utakmice.

Izvor Nexe