Održana je 5. Tijelovska biciklijada općine Oriovac

Uspješno je  održana Peta tijelovska biciklijada općine Oriovac čemu svjedoči veliki broj mladih biciklista koji su se rado odazvali i odvozili ugodnu rutu po krasno sunčanom vremenu na blagdan Tijelova.

Oglas

Peta tijelovska biciklijada općine Oriovac odvožena je na ustaljenoj relaciji Slavonski Kobaš – Oriovac – Kujnik – Malino – Lužani – Slavonski Kobaš u dužini 24 kilometra s dva stajanja radi odmora i osvježenja: u Oriovcu i Lužanima.

Oglas

Oglas

Na ovogodišnjoj lijepo organiziranoj i provedenoj biciklijadi je sudjelovalo više od 200 biciklista s područja Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije. Veliki trud i lovorike u organizacijskom dijelu su pokupili i potpisali Kreativna udruga mladih  te Savjet mladih općine Oriovac, a sve pod pokroviteljstvom i podrškom Općine i načelnika Antuna Pavetića koji je i svojim dolaskom iskazao odobravanje za ovakve divne akcije oriovačke mladosti.

U organizaciji su osim navedenih institucija i udruga sudjelovali i pomogli i UMO – UDruga mladih Oriovac, DVD Slavonski Kobaš i DVD Lužani. Biciklijada pomalo raste i probija granice i okvire općine, ali i županije i ne sumnjamo u novi pomak narednog Tijelova pa si već sada ukalkulirajte u kalendar obaveza i aktivnosti te sudjelujte ako ste ove godine propustili.

Na početku ovogodišnje biciklijade su prisutne pozdravili načelnik općine Oriovac  Antun Pavetić, predsjednica Savjeta mladih Općine Oriovac Kristina Nikičić, mag. edu. math. te predsjednik  udruge Limes i Općinskog vijeća Općine Oriovac dr. sc. Josip Jagodar.

Kako je to bil najbolje će vam dokazati fotografije koje možete naći na FB stranici udruge u lijepoj FOTOGALERIJI!

Foto FB Kreativna udruga mladih Limes