Održana izvještajna godišnja skupština Borca iz Kneževih Vinograda

U petak, 28. siječnja, u prostorijama Restorana Panon na bazenima u Kneževim Vinogradima održana je redovna izvještajna skupština nogometnog kluba Borac. Uz prisustvo 29 osoba prošlo se kroz sedam točaka dnevnog reda, a nazočnim osobama obratio se predsjednik kluba Miroslav Ačimović, predsjednik škole nogometa Ivica Plantosar, trener seniora Saša Balatinac i načelnik Općine Kneževi Vinogradi Vedran Kramarić.

Oglas

Osim retrospektive i Financijskog izvještaja za 2021. godinu, na sjednici se raspravljalo o donošenju Financijskog plana kluba za 2022. godinu, donesena je Odluka o izmjeni i dopuni Statuta kluba, iznesene su informacije o sportskim rezultatima te su prikazani planovi ulaganja u sportske objekte u kompleksu SRC Kneževi Vinogradi.

Oglas

Seniorska je momčad pak u subotu odigrala prvi pripremnu utakmicu. U gostima je kod Šokadije iz Duboševice Balatinčeva momčad ostvarila visoku pobjedu od 7:1. Borce su do pobjede s po dva pogotka predvodili Tkalec i Rošta, a s jednim su im se pogotkom pridružili Žigri, Grujić i Radoš.
Momčad iz Kneževih Vinograda sljedeći tjedan očekuje nastavak napornih priprema, a novu će prijateljsku utakmicu odigrati idući vikend.

Oglas