Održan seminar osvježenja licenci u Slavonskom Brodu

U Slavonskom Brodu je u organizaciji Županijskog nogometnog saveza Brodsko-posavske županije održan seminar osvježenja licenci nogometnih trenera nogometne akademije HNS. Izvrstan i ljubazan domaćin je bio nogometni klub “AMATER” koji je ustupio svoj stadion na Jelasu predavačima, demonstratorima i trenerima, a posebno je bilo zadovoljstvo svima raditi i pratiti praktični rad na odlično pripremljenom terenu.

Seminar je vodio županijski nogomet instruktor, Ivo Babić, dok su predavači bili, Ilija Lončarević i Miroslav Buljan. Ovaj događaj je bio vrlo kvalitetan, zanimljiv i koristan svim prisutnim trenerima koji je bilo nazočno gotovo stotinu. Vrlo bitan kotačić u svemu su bili sjajni mladi nogometaši kadetske ekipe Marsonije sa svojim vrijednim i samozatajnim trenerom Josipom Barišićem.
Najpoznatiji nogometni brk Hrvatske Ilija Lončarević je obradio temu – Stvaranje igre dok je živuća nogometna enciklopedija Miroslav Buljan dočarao mladim i starim trenerima Značaj dubinske lopte u nogometu. Kako je sve izgledalo pogledajte u maloj galeriji fotografija: