Održan prvi trenerski kamp u Feričancima

U ponedjeljak je u općinskim prostorijama u Feričancima održan prvi trenerski kamp u organizaciji Udruge hrvatskih nogometnih trenera i nogometnog kluba FEŠK. Oko trideset trenera je slušalo dva vrlo zanimljiva predavanja.

Oglas

Prvo predavanje održao je Mario Jović na temu “Kako izgraditi svoj razvojni put”, te kroz izuzetno zanimljivih 90-ak minuta svima prisutnima kroz vlastiti primjer približio viziju razvojnog puta trenera.

Oglas

Drugo predavanje održao je Marijan Tukerić koji je prisutnim trenerima približio viziju razvoja mladih igrača u Njemačkoj kroz europski program “Funiño”, koji između ostaloga i sam provodi kao voditelj Škole nogometa u Njemačkom velikanu FC Nürnberg. Također, na vrlo zanimljiv način kroz vlastiti primjer i put je pokazao da se itekako mogu ostvariti svoji snovi i ciljevi.

Oglas

Nažalost, praktični dio, odnosno pokazni trening sa djecom uzrasta 2010. i 2011. godišta nije bilo moguuće održati zbog vremenskih neprilika.

Naposlijetku je održan Interaktivni dio i razgovor o predavanjima, te razmjena iskustava svih trenera. Između dva predavanja svi prisutni su se uz osvježenje i zakusku podružili i proširili svoja prijateljstva i poznanstva.