Održan plenum 2.ŽNL Beli Manastir i Baranjske lige!

U petak je u Belom Manastiru održan plenum Druge ŽNL Beli Manastir. Između ostalih odluka, potvrđene su i one o kalendaru oba natjecanja, kao i mlađih uzrasta te ždrijeb Kupa natjecanja NS Beli Manastir. Razlika u odnosu na prošlu sezonu format je natjecanja Baranjske lige (Treće ŽNL) koji će zbog sedam klubova sa dvokružnog sustava prijeći na trokružni.

Oglas

U Belom Manastiru u petak u 18:00 u Nastavno sportskoj dvorani u Belom Manastiru održana je plenarna sjednica klubova 2.ŽNL Beli Manastir i Baranjske lige (3.ŽNL BM). Sjednicu su vodili predsjednik NS BM Ivan Zadravec i tajnik saveza Mario Kedmenec, povjerenik za suce natjecanja je Marko Ilijašev, a povjerenik za suce Ivica Đurin.

Oglas

Na dnevnom redu sjednice utvrđena je verifikacija broja klubova za obje navedene lige te je sukladno tome i formiran sastav ekipa za nadolazeću sezonu. Jedina promjena u odnosu na prošlu sezonu smanjen je broj klubova u Baranjskoj ligi koja će se sada sa dvokružnog sustava natjecanja prebaciti na trokružni sustav s obzirom da je u ligi preostalo još sedam klubova.

Oglas

Zatim se prešlo na ždrijeb natjecanja i kalendar svih kola za 2.ŽNL Beli Manastir te Baranjsku ligu, kao i mlađih uzrasta Baranjske lige. Nakon izvlačenja liga, uslijedio je i ždrijeb izvlačenja kup natjecanja Nogometnog saveza za pretkolo, osminu finala te četrvtfinale natjecanja.

Parovi prvog kola 2.ŽNL Beli Manastir: 20.08. NK Belje Kneževo-NK Napredak Batina; 21.08. ŠNK Polet Karanac-HNK Bilje; NK Sloga Gajić-NK Ribar Kopačevo; NK Bratstvo Jagodnjak- NK Dinamo Baranjsko Petrovo Selo;  NK Columbus 2005 Suza- NK Mladost Čeminac; NK Petlovac-NK Jovan Lazić Bolman te NK Međimurec Kozarac- NK Šokadija Duboševica

Parovi prvog kola Baranjske lige: 04.09. NK Graničar Torjanci- NK Luč, ŠNK Grozd Kotlina -NK Zmaj Zmajevac i NK Croatia Branjin Vrh- NK Davor Branjina.

Prvo pretkolo Kupa NS Beli Manastir zakazan je za 06. i 07. kolovoza, a izvučeni su parovi: NK Zmaj Zmajevac- NK Ribar Kopačevo; ŠNK Grozd Kotlina- NK Croatia Branjin Vrh; NK Radnički Mirkovac- NK Davor Branjina; NK Luč- NK Graničar Torjanci; NK Međimurec Kozarac-NK Sloga Gajić; ŠNK Polet Karanac- NK Columbus 2005 Suza; NK Napredak Batina-NK Petlovac; NK Mladost Čeminac-HNK Bilje; NK Mladost Draž-NK Šokadija Duboševica; NK Jovan Lazić Bolman-NK Bratstvo Jagodnjak; NK Belje Kneževo-NK Dinamo Baranjsko Petrovo Selo

Održan je ždrijeb i naredne runde- osmine finala kupa u kojem se priključuju ekipe koje se križaju s ekipama iz pretkola: NK Hajduk Popovac- ŠNK Baranja Belje; NK Vardarac- Radnički/Davor; Zmaj/Ribar – Jovan Lazić/Bratstvo; Mladost Draž/Šokadija- Napredak/Petlovac; Polet/Columbus- Belje/Dinamo, Grozd/Croatia- Međimurec/Sloga; Luč/Graničar- Čeminac/Bilje, dok će se HNK Radnički Mece priključiti u četvrtfinalu natjecanja.