Održan 11. memorijalni turnir Denis Maras

Prošlo je čak 11 godina od kada nas je napustio član Biljar kluba Cibalia Denis Maras. Od tada, klub svake godine održava memorijalni turnir u njegovu čast. Ovogodišnji turnir održan je prošlog vikenda, točnije od 9.9 do 11.9.2022. u prostorijama BK Cibalia. S obzirom da je Denis bio i član Vinkovačkog Moto kluba, u petak je održan kratki turnir u kojemu su sudjelovali samo članovi navedenog moto kluba. Pobjednik turnira je bio Darko Čačić, a pehar mu je uručio otac Denisa Marasa.
Glavni dio turnira započeo je u subotu dopodne u 10 sati. Od 32 sudionika, čak više od pola igrača nije bilo s područja Vinkovaca. Nastupali su igrači iz Zagreba, Osijeka, Slavonskog Broda i Vukovara. U izuzetno jakom i zanimljivom turniru, za Vinkovčane je fantastična vijest da je od osam sudionika četvrtfinala bilo čak šest članova BK Cibalia. U polufinale su se plasirala sva četiri člana Cibalie: Ivan Bekavac, Tihomir Kohon, Marjan Vuković i Ivan Lončarić.

U finale su se plasirali Ivan Lončarić i Tihomir Kohon, koji je na kraju pobijedio i uzeo pobjednički pehar. Uz vrlo intenzivnu igru, zabave i druženja nije nedostajalo.