/Održan 10. tradicionalni turnir Veterana MAKSIMIR I OSIJEK POBJEDNICI
nexe veterani

Održan 10. tradicionalni turnir Veterana MAKSIMIR I OSIJEK POBJEDNICI

U Našicama je ovog vikenda bilo nekoliko vrlo velikih događaja, koji su sigurno obilježili ove dane. Uz veliki festival Dani slavonske šume, na kojem se okupio veliki broj ljudi, RK Nexe je također bio vrlo aktivan. Uz prvu ekipu koja je odigrala 2. kolo SEHA Gazprom lige, u subotu je odigran i tradicionalni 10. turnir Veterana. Nakon mnogo utakmica i vrhunskog druženja na terenima i u dvorani, druženje je nastavljeno dugo u noć i u društvenom domu u Zoljanu gdje su ujedno podjeljenje i zahvalnice, kao i pehari za osvojena prva mjesta. Zahvalnice je uz predstavnike veterana uručio gradonačelnik grada Našica Josip Miletić.

Na turniru su uz veterane RK Nexe nastupili i veterani iz Nove Gradiške, Orahovice, Županje, Novske, Novog Sada, Maksimira i Starog Petrovog Sela. Isto tako na turniru su sudjelovale i 4 ženske ekipe i to iz Osijeka, Slavonskog Broda, Vojvodine i Starog Petrovog Sela.

U konkurenciji žena prvo mjesto je odnijela ekipa veteranki iz Osijeka, drugi su bile veteranke iz Vojvodine, treće iz Slavonskog Broda dok su četvrto mjesto zauzele veteranke Starog Petrovog Sela. Za najboljeg golmana izabrana je Renata Klarić (Osijek), dok je najbolja igračica bila Aleksandra Bečka (Osijek).

U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojili su veterani Maksimir, drugi su bili veterani iz Orahovice, treći iz Novske, dok su četvrto mjesto osvojili veterani Nove Gradiške. Za najboljeg golmana izabran je Krunoslav Cili (Orahovica), dok je najbolji igrač bio Milan Šteković Šutić (Maksimir).

Foto Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.