Odlično organiziran turnir u Samatovcima okupio 18 ekipa

U Samatovcima je u proteklu nedjelju održan malonogometni turnir u organizaciji NK Sloga 1958. Ukupno se na turniru natjecalo 18 ekipa, a u izuzetno zanimljivom natjecanju najbolja je bila ekipa iz Višnjevca koja je u finalu pobijedila ekipu Autoservis Master. Treće mjesto osvojila je ekipa NCDIM BSK Bizovac. Najbolje ekipe osvojile su bogate novčane naknade te pehare. Priznanja su uručene i najboljem igraču Filipu Rimcu iz ekipe NCDIM BSK Bizovac i najboljem golmanu Nikoli Vuković iz ekipe Višnjevac.

Najbolji strijelac s 11 postignutih golova je bio Stuhli Igor iz ekipe NCDIM BSK Bizovac.
NK Sloga 1958 zahvaljuje svim sudionicima ovog malonogometnog događaja i želi puno uspjeha na idućim turnirima, a isto tako ovim putem zahvale upućuju Općini Bizovac i načelniku Srećku Vukoviću koji su i ovoga puta podržali organizaciju ovakvog sportskog okupljanja.
Hvala i našim vjernim navijačima i navijačicama koji su ovoga puta bili u sporednoj, ali bitnoj ulozi i brinuli se svim sudionicima osigurati bogatu gastronomsku ponudu i piće po promotivnim cijenama – poručuju iz nogometnog kluba Sloga.
Bilo je tu palačinki, kave, sokova, ćevapa, kobasica…pa ako već niste bili ove godine naredne nemojte propustiti dobru zabavu, dobar hakl i provedite ugodno vrijeme na turniru u Samatovcima.