Odlični rezultati brodske Omege na kickboxing prvenstvu Hrvatske

Hrvatski Kickboxing Savez je odlučio nastaviti sa aktivnostima nakon pauze od sedam mjeseci uz rigorozno pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Oglas

Tako je u subotu 17.10.2020. održan drugi krug Prvenstva Hrvatske u Omišu u disciplinama Low kick za seniore, point fighting za mlađe kadete, light contact za starije kadete i kick light  za juniore. Na Prvenstvu je nastupilo 257 natjecatelja iz 48 klubova.

Oglas

Kbk Omega je imala četiri natjecatelja i svi su se okitili medaljama osvojivši jednu zlatnu, jednu srebrnu i dvije brončane medalje.

Oglas

FILIP MIGLES   1. mjesto – PF mlađi kadet  -37 kg. Polufinale dobiva uvjerljivo. U finalu odličan protivnik, izjednačena borba, i Filip u zadnjih pet sekundi osvaja bod koji mu donosi naslov Prvaka Hrvatske. Uspjeh je tim veći jer mu je ovo prvi nastup na državnom prvenstvu.

PETAR MARIJIĆ  2. mjesto – kick light junior  -74 kg. Petar je imao najteži put od naših natjecatelja do naslova vice prvaka Hrvatske. U dosta kratkom vremenu je morao odraditi tri borbe (jedna borba tri runde)  što nije bilo ni malo jednostavno jer zadnje natjecanje je imao prošle godine u prosincu. Prvu borbu dobiva uvjerljivo, dok u polufinalu tek u trećoj rundi okreće pobjedu na svoju stranu. U finalnoj borbi protivnik je bio bolji i moralo mu se čestitati na pobjedi. Petru je ovo debitantski nastup u ovoj disciplini tako da je ovo odličan rezultat.

STJEPAN ANDRIĆ  3. mjesto – light contact  + 69 kg. Na žalost u četvrt finalu mu protivnik mu nije došao. U polufinalu ide na odličnog kadetskog reprezentativca. Ovo je drugi puta da se bore i Stjepan unatoč bolovima u leđima je dao sve od sebe i dobro namučio protivnika tako da se nadamo uskoro i boljem rezultatu.

LEON ŽAJGAR   3. mjesto – kick light  junior  -57 kg –  Kako je Leonu ovo debitantski nastup u kick lightu ne sumnjamo da će s vremenom uspjeh biti još veći.

 

Ovaj put odličan posao je odradio i mladi trener Adam Hercog koji je pripremao i vodio na natjecanju Filipa Migleša. Dok je ostali dio ekipe u borbama vodio Robert Katušić

Idući nastup bi trebali imati ako nam Korona dozvoli u Opatiji na Prvenstvu Hrvatske za seniore u Light contactu i kick lightu te juniori u point fightingu.