/Odličan posao Mladosti iz Cerića – stigao Ivan Plum! NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC NASTAVLJA KARIJERU U CERIĆU
plum vukovar fb pehar

Odličan posao Mladosti iz Cerića – stigao Ivan Plum! NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC NASTAVLJA KARIJERU U CERIĆU

Veliko pojačanje je stiglo u Mladost iz Cerića. Nakon što su bili jako blizu plasmana u Prvu ŽNL te kroz dva susreta kvalifikacija ostali kratkih rukava vrijedna uprava je pokazala da silno želi plasman u veći rang pa se dovođenjem jednog od najvećih nogometnih talenata ovih prostora Ivana Pluma počela slagati sjajna momčad koja će gledateljima sigurno nuditi pobjede, ali i pravi spektakl.

Ivan Plum (27) je bio dosadašnji KAPETAN momčadi HNK Vukovar 91, a sada dolazi pomoći klubu iz Cerića u pohodu na naslov prvaka. Ovaj daleko poznat igrač, iako još uvijek relativno mlad, u prijašnjoj karijeri osim što je do jučer bio kapetan HNK Vukovar 91 bilježio nastupe i u 1. HNL ( OSIJEK), igrač za kojeg je HNK DINAMO ZAGREB platio odštetu od 150 000 eura, a isti je kasnije kao igrač HNK DINAMO ZAGREB branio boje HNK GORICE i SESVETA. Valja napomenuti da je isti bio član reprezentacije Hrvatske i to U-15, U-16, U-17, U-18, U-19.

Foto FB HNK Vukovar 1991

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.