/Odličan nastup TK Našice u Đurđevcu PRAVA BERBA MEDALJA NA PICOK KUPU
IMG-bbeba92cd05f3869c3a1fc5248fe4e39-V

Odličan nastup TK Našice u Đurđevcu PRAVA BERBA MEDALJA NA PICOK KUPU

U subotu, 3.11.2018. u Đurđevcu je održan 3. PICOK KUP u organizaciji taekwondo kluba Borik iz Đurđevca. Natjecanje je organizirano u svim disciplinama – borbe, forme, KICK i para poomsae-, ono je ujedno bilo i organizirano kao i kontrolni  turnir Hrvatskog taekwondo saveza za Parapoomsae natjecatelje.
Natjevanju je pristupilo 220 natjecatelja iz 18 klubova. TK Našice na ovom natjecanju nastupio je, do sada sa najvećom natjecateljskom ekipom, sa 30 natjecatelja. Od toga 16 natjecateljaje nastupilo u KICK-u, 10 u formama i 8 u borbama.
Ovo je natjecanje bilo ujedno i svojevrsno vatreno krštenje za natjecatelje u borbama i dio najtecatelja u KICKU. Uz odlične borbe, još bolji KICK i savršeno odrađene forme klub je bogatiji za 31 medalju!
U borbama je osvojeno 3 zlata – Matea Begić, Petra Mihalek i Tena Ilona Jukić i 3 bronce Luka Pavlić, Petra Mohila i Marija Vučemilović.
U formama je osvojeno 11 medalja; 5 zlata Petra Mihalek, Pavle Ergović, Edi Stipanović, Niko Nogić i Julia Barišić, 3 srebra Mila Barišić, Ana Gajić, Luka Pavlić i 3 bronce Sara Špoljarić, Iva Gajić i Marija Vučemilović.
U KICK disciplini osvojeno je 14 medalja od toga 5 zlata Tena Ilona JUukić, Marin Pavlović, Lara Falašta, Petra Tomljanović i Petra Kniha, 4 srebra Karlo Strapač, Patrik Ferčec, Petra Mohila, i Karla Kapetanović, 5 bronci Ana Šimić, Gabtijel Kuric, Noa Rakić, Ena Đurđević i Dino Bortek.
U ukupnom poretku KICK natjecatelji su osvojili pehar za 1. mjesto, natjecatelji u formama osvojili su pehar za 2. mjesto a klub je u ukupnom poretku od 18 klubova osvojio pehar za 3. mjesto !!! Klub je na ovom najtecanju ostvario fantastičan rezulatat na sveopće zadovoljstvo članova.
Podijeli
  •  
  •  
  •