Odigrano prvo kolo Kupa NS Nova Gradiška!

Odigrano je svih sedam utakmica pri prvom kolu Kupa NS Nova Gradiška. Rutinske pobjede obilježili su NK Slavija Staro Petrovo Selo i NK Psunj Sokol Okučani koji su svoje domaćine počastile sa sedam pogodaka u mreži, dok je jedinu domaću pobjedu ostvarila NK Slavonija Bodovaljci koja je sa 3:0 slavila protiv NK Slobode. Drugo kolo su pobjedama osigurali i Soko 1970 iz Orubice, Omladinac iz Vrbove, Slaven iz Ljupine, te NK Slavonac Gunjavci/Drežnik.

Oglas

Slaven iz Ljupine obilježio je vrijednu gostujuću pobjedu u Rešetarima kod Budućnosti sa 1:2 golovima Kristijana Jakića i Vladimira Blaževića., dok je za domaćine pogodak postigao Matej Bartolović. Omladinac iz Vrbove slavio je 0:2 na gostovanju u Lazama kod NK Graničara, a pogotke za goste postigli su Dino Jurčević te Tomislav Turkalj.

Oglas

Najuvjerljiviju pobjedu kola obilježio je NK Psunj Sokol iz Okučana na gostovanju kod NK Trenka sa visokih 0:7. Sve je bilo riješeno već u prvih 45 minuta kada su gosti imali 0:6, a strijelci za goste bili su E. Seferović koji je upisao hat-trick, dok su ostale pogotke postigli Stijepić, Abazi, Turković te O. Seferović.

Oglas

Slavonija Bodovaljci je sa 3:0 slavila protiv NK Slobode Gornji Bogićevci golovima Kičića, Dokuzovića i Jurčevića sa bijele točke. U Orubici domaći Soko je slavio protiv NK Mladost Brđana sa 4:2. Hat-trick za domaćina postigao je Mateo Blažeković, dok je jedan gol postigao Matošević. Za goste pogađali su Rodić i Filipović.

U Lazama Omladinac iz Vrbove obilježio je gostujuću pobjedu 0:2 pogocima Jurčevića i Turkalja, dok je u mjestu Magić Mala Slavija iz Starog Petrovog Sela uvjerljivo slavila protiv domaćeg NK Graničara 1:7.

Što se tiče drugog kola koji je na rasporedu ovaj vikend 14.8 izvučeni su slijedeći parovi: Slavonac G/D- Slaven Ljupina; Slavonac Nova Kapela-Psunj Sokol Okučani; Mladost Cernik- Slavonija Bodovaljci; Omladinac Vrbova- Sloga Nova Gradiška i Soko 1970 Orubica- NK Slavija Staro Petrovo Selo.