Odigrano kompletno kolo Druge MNL – Aurelia iznimno raspucana

Već smo ranije donijeli izvještaj s gradskog derbija u Slavonskom Brodu pa sada donosimo kompletan izvještaj odigranog kola u kojemu je vrlo raspoložena bila Aurelia koja je postigla čak 13 pogodaka na gostovanju u Županji. Pročitajte izvještaj sa službene stranice vinkovačkog kluba:

Oglas

Od samog početka je utakmica bila jednosmjerna ulica, ali zbog problema s realizacijom te raspoloženim vratarom domaćih, na odmor odlazimo s prednošću od tek 4:0. Mrežu su tresli Stjepan Dekanić, Mario Božić, Bruno Lončar te Romeo Sušac. Valja istaknuti kako je jednu sjajnu obranu upisao i naš mladi vratar Kobašević u situaciji 1 na 1.

Oglas

U drugom dijelu smo ipak ubacili u brzinu više te su u pet minuta nastavka domaći vadili tri puta loptu iz mreže. Precizni su bili Stjepan Dekanić, Marko Blekić te Romeo Sušac. Hattrick je kompletirao Romeo Sušac, a ubrzo za njim i Stjepan Dekanić. U 35.minuti semafor pokazuje okruglih 10:0, a prvi pogodak na utakmici je upisao i Robert Nospak. Preostala tri pogotka djelo su Blekića, Božića te Sušca koji je zabio svoj četvrti pogodak na utakmici.
U posljednjoj minuti su domaći dobili prigodu za počasni pogodak iz deseterca koji su i uspjeli realizirati. Tako nažalost nismo uspjeli sačuvati mrežu netaknutom, no unatoč tome, moramo istaknuti vratara Kobaševića koji je na visokom nivou odradio čitavih 40 minuta susreta!

Oglas

Osim visoke pobjede, ostvaren je i jedan debi. Naime, priliku je dobio junior, Julijano Bagarić kojemu je samo pogodak nedostajao da okruni sjajni debi. Julijano je već dugi niz godina član naše akademije, a svojim zalaganjem i napretkom je zaslužio debitirati što je svakako i opravdao. Uz njega, značajniju minutažu je upisao i Sandro Sušac koji je već standardni član seniorske postave.

S tako mladim igračima, prosjek godina jučer je bio tek 20 godina! Izrazito smo ponosni na naše mlade igrače koji ostvaruju sjajne rezultate, a nadamo se nastavku pozitivnog niza već idućeg vikenda kada nam u goste dolazi Mala Mljekara iz Valpova.

Edi Vinogradac je predvodio Malu Mljekaru u novom trijumfu nad Tokićima, a utakmica je otpočetka usmjerena na mlin domaćina koji je ranim vodstvom do tri pogotka razlike riješio sve nedoumice pa do kraja tu prednost održavao i sačuvao.

Jakšić nije iskoristio prednost domaćeg terena protiv Novogradiščana koje je predvodio Nikola Eller s dva postignuta pogotka, a zanimljivo da su domaćini zabili prvi i zadnji pogodak na ovom susretu koji je gost dobio vrlo uvjerljivo. Našice se nisu dobro provele na gostovanju u Slatini odakle se vraćaju praznih džepova, a počasni je pogodak djelo Mihaela Tomića.

18 22.02.2021 20:15 Valpovo MNK Mala Mjekara – MNK Autodijelovi Tokić 7:4
18 22.02.2021 20:30 Županja MNK Futsal Olimpijac – MNK Aurelia 1:13
18 22.02.2021 20:45 Slavonski Brod MNK Brod – MNK Brod 035 3:5
18 21.02.2021 20:30 Požega MNK Jakšić – HMNK Nova Gradiška 2:6
18 19.02.2021 20:45 Slatina MNK Slatina – MNK Našice 4:1

 

Foto Aurelia web