Odigrano je prvo kolo Kupa NS Valpovo

U subotu i nedjelju je odigrano 1. kolo Kupa NS Valpovo čime je i za tamošnje klubove konačno krenula nova sezona. Subota je protekla u potpunoj dominaciji gostujućih momčadi, četiri dvoboja i četiri uvjerljive pobjede. Dubrava je projurila kroz Harkanovce s 3:0 na krilima Mateja Maričića, dok je Željko Stanković predvodio Zelčin do uvjerljivog slavlja protiv Croatije Marjančaci koja je tek u završnici uspjela donekle ublažiti poraz.

Oglas

Drava je imala problema u Tiborjancima, bila u rezultatskom minusu a onda je u igru ušao Zdenko Skelac i s dva gola kreirao preokret te trasirao put Dravi u sljedeće kolo Kupa. Sloga je rano došla do prednosti protiv Omladinca, u samoj završnici prvog dijela gosti poravnavaju, a onda u nastavku dolaze do uvjerljive pobjede, a i oni su imali dvostrukog strijelca u Luki Rimcu koji je poentirao za poravnanje i konačnih 4:1.

Oglas

U nedjeljnom dijelu programa odigrana su još tri susreta, dvoboj BSK Termie i Satnice je odgođen, a i on je protekao u dominaciji gostiju, no ne potpunoj jer je Croatia u Veliškovcima u pravoj golijadi s 5:4 slavila protiv Hrvatskog sokola. Sjajna utakmica u kojoj je domaćin stalno bio u prednosti ponajviše zahvaljujući trostrukom strijelcu Ivanu Mužaru, no Sokol se uporno vraćao iz minusa, došao do 4:4,  a onda je pobjednika odlučio Valentin Mirković 15-ak minuta prije kraja ove sjajne nogometne predstave. Hajdin je šesticom projurio kroz Habjanovce, pet različitih strijelaca i dva komada Dejana Kozine bili su i više nego dovoljni za siguran prolaz u drugo kolo. Još raspucaniji bili su napadači Podravca koji su u mrežu Zrinskog spremili čak 11 komada, od toga četiri Marko Magušić a tri Dino Pavošević.