/Odigrano je drugo kolo kupa NS Slavonski Brod U TREĆEM KOLU UKLJUČUJU SE I PRVOLIGAŠI
slobodnica

Odigrano je drugo kolo kupa NS Slavonski Brod U TREĆEM KOLU UKLJUČUJU SE I PRVOLIGAŠI

Odigrano je drugo kolo kupa NS Slavonski Brod.

Bonk je pogocima Tome Halužana 2 i Ivana Olujevića uspješno prošao gostovanje u Slavonskom Kobašu. Slobodnica je bila uvjerljiva pred svojim navijačima i sa četiri pogotka ispratila kući goste iz Šumeća. U Tomici je domaćin utrpao pet komada gostima iz Malina koji su postigli dva pogotka, ali se opraštaju od daljnjeg natjecanja. I u Podcrkavlju je pukla petarda, ovoga puta stradali su igrači Trenka.

Matej Plivelić i David Križanović zaslužni su za plasman Zdenca u treće kolo kupa, Svačić je u Brodskim Zdencima poražen s 2:0. Slavonac je u Gornjoj Bebrini u neizvjesnoj utakmici pobijedio Graničara iz Klakara na krilima Ivan Radića koji je zabio dva pogotka te Marka Gačića i Darija Đurića plasirali se u daljnju fazu natjecanja.

U Donjoj Bebrini domaćini su doživjeli pravi potop. Raspoloženi napadaći Amatera utrpali su čak 12 pogodaka u mrežu svoga domaćina. Golove su postigli: Ivanković 3, Lovreković 2, Marijić 2, Kladarić 2, V.Golemović 2, Šunjerga, a fascinantno je da u zadnje 3 službene utakmice Amater ima gol razliku nestvarnih 27-0.

Dilj iz Klokočevika je u Sapcima minimalnom pobjedom izborio prolaz, a Omladinac u Starom Topolju izborio prolaz za zelenim stolom protiv Perkovaca. Mladost iz Čajkovaca također je suvereno prošla u treće kolo pobjedom od čak 6:0 pogocima Ivana Tipurića, Mateja Lujića, Marka Udovičića i Tomislava Ćorluke 2. Posavac iz Kupina je pobijedio Slogu na njihovom terenu u Jarugama i izborio prolaz ponajviše zahvaljujući strijelcima Maeiju Lamešiću i Antunu Kozbašiću. U zadnjoj utakmici punoj pogodaka Raketa je u Beravcima tijesno pobijedila Šokadiju iz Sredanaca s 4:3.

REZULTATI  2. KOLA:

  Mjesto Domaćin   Gost  REZULTAT
  Slav. Kobaš Slavonac : BONK       1 : 3
  Slobodnica Slobodnica : Šokadija Šumeće       4 : 0
  Tomica Tomica : Mladost  Malino       5 : 2
  Podcrkavlje Podcrkavlje : Trenk       5 : 1
  Brod. Zdenci Zdenac : Svačić  St. Slatinik       2 : 0
  G. Bebrina Slavonac : Graničar  Klakar       4 : 3
  D. Bebrina Mladost : Amater  Sl. Brod       0 : 12
  Sapci Sapci : Dilj  Klokočevik       1 : 2
  St. Topolje Omladinac : Perkovci       3 : 0 p.f.
  Čajkovci Mladost : Slaven  Trnjani       6 : 0
  Jaruge Sloga : Posavac  Kupina       1 : 2
  Beravci Raketa : Šokadija  Sredanci       4 : 3

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.