Odigrano domaćinsko prvo kolo 2. ŽNL Valpovo, samo jedan remi na početku sezone

Ljetna pauza je bila duga, a ljetne pripreme još duže za mnoge klubove. Nakon višemjesečnog čekanja započela je i novoformirana 2. ŽNL Valpovo. Prvo kolo obilježile su pobjede domaćina te samo jedan remi, onaj u Bocanjevcima.

Mladost je odlučno krenula u prvenstvo te je u Tiborjancima slavila 3:0 poritv BSK Termije golovima Mužara i dvaput Šanjuga. Još uvjerljivije su slavili nogometaši Zelčina, bilo je 6:2 protiv Croatije. Strijelci za veliku pobjedu domaćina bili su Varžić, Vincek, Đurakić, Pešut, Perošević i Magić, dok su mrežu raspoloženih domaćina tresli Trbojević i Tomaz.

Dubrava je u Ivanovcima tijesno slavila 3:2 protiv Drave, a pogotke za prva 3 boda ove sezone zabili su dvaput Maričić te Đurakić. Ivan i Nikola Skelac nisu svojim golovima uspjeli izbjeći poraz za goste iz Narda. Jedini remi ovog kola odigrao se u Bocanjevcima, Hrvatski Sokol i Hajdin su remizirali 2:2. Vuksanić za domaćine te Hegol za goste su zabili po dva pogotka, no nije bilo još raspoloženih igrača kako bi remi postao pobjeda za jednu od momčadi.