Odigrana i posljednja dva susreta 1. kola 4. NL BJ-KC-VT!

U sklopu nedjeljnog programa prvog kola 4. NL BJ-KC-VT odirana su i posljednja dva susreta te je s njima kompletirano 1. kolo natjecanja. Pobjedu na domaćem terenu ostvario je NK Borac Imbriovec sa 2:0 , dok je gostujuće slavlje obilježila Mladost iz Kloštara Podravskog rezultatom 1:4 !

Oglas

Oglas

NK BORAC IMBRIOVEC – NK GRANIČAR LEGRAD 2:0

Oglas

U dvoboju susjeda na prošlosezonskoj prvenstvenoj ljestvici, NK Borac Imbriovec ugostio je NK Graničar iz Legrada. Golove nismo imali priliku vidjeti sve do 79. minute kada Mihael Babić dovodi domaćine u vodstvo. Utakmica se tada potpuno otvorila, a tada se najbolje snalazi Mario Oršič za potvrdu pobjede domaćina i bodovi ostaju u Imbriovcu!

“Utakmica je bila tvrda uz ne baš previše šansi pogotovo u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme smo stisnuli Graničar te smo na posljetku uspjeli doći u prednost preko Babića te naposljetku preko kapetana Oršića koji je iz penala zabio za konačnih 2:0. Kao što sam i rekao utakmica je bila teška kao i gotovo svaka koju igramo protiv Graničara iz Legrada.”- prokomentirali su susret iz NK Borac Imbriovec.

 

NK DINAMO PREDAVAC – NK MLADOST KLOŠTAR PODRAVSKI 1:4

Petoplasirani iz protekle sezone NK Dinamo Predavac na domaćem je terenu otvorio avanture 4. NL. U goste im je stigla osmoplasirana ekipa prošlogodišnje prvenstvene ljestvice, NK Mladost iz Kloštara Podravskog. Gosti su poveli sredinom prvog poluvremena pogotkom Šanteka, da bi gosti izjednačili susret pretkraj prvog poluvremena. Sve do 80. mreže su mirovale da bi Kovač svojim pogotkom vratio prednost gostima. Duboko u sudačkoj nadoknadi pobjedu gostiju su potvrdili Herent i Šadrovčan.