Odigran je prvi memorijal za Zdenka Bošnjakovića na Dobrevu

Završen 1.Memorijalni turnir Zdenko Bošnjaković na kojemu su brojni posjetitelji mogli uživati oba dana u odličnom nogometu kojega su prezentirali svi sudionici.

Oglas

Na otvaranju turnira HNK Đakovo Croatia bila je bolja od domaće ekipe NK Perkovaca nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Rezultat nakon 90 minuta bio je 1:1, a mladi igrači Đakova bili su spretniji prilikom izvođenja jedanaesteraca.

Oglas

NK Perkovci : HNK Đakovo Croatia 1:1 ( 4:6)

Oglas

U drugoj utakmici imali smo zanimljivu utakmicu između Slavonca i Sloge. Slavonac je poveo, no igrači Sloge nisu se predavali te su izjednačili rezultat, ali do kraja utakmice Slavonac zabija i odlazi u finale.

NK Slavonac Đurđanci : NK Sloga Vrpolje 2:1

U utakmici za 3.mjesto viđen je općinski derbi domaćina protiv Sloge iz Vrpolja. Po izrazitom teško vremenu Perkovci slave rezultatom 3:1.

NK Perkovci : NK Sloga Vrpolje 3:1

U finalu su se susrele ekipe iz Đakova te Đurđanaca. Mladi igrači Đakova u 2 dana pokazali su daleko najviše, dobro raspoloženi te rastrčani zabili su čak 9 golova te su zasluženo osvojili 1.mjesto

HNK Đakovo Croatia : NK Slavonac Đurđanci 9:0

Konačan raspored:
1.mjesto HNK Đakovo Croatia

2.mjesto NK Slavonac Đurđanci

3.mjesto NK Perkovci

4.mjesto NK “SLOGA” Vrpolje

Najbolji igrač turnira: Petar Milić (HNK ĐAKOVO CROATIA)
Najbolji strijelac turnira: David Ivić (HNK Đakovo Croatia)
Najbolji vratar turnira: Karlo Bošnjaković (NK Perkovci)

Hvala svim ekipama koje su se odazvale te su svojim dolaskom uveličali 1.Memorijalni turnir, hvala svim ljudima koji su pomogli oko organizacije samog turnira kako bi sve prošlo u najboljem redu – poručuje domaćin i organizator.