Odgođena utakmica Borinci Jarmina – Jedinstvo Donji Miholjac

Odgođena je utakmica sedmog kola Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci koja se za vikend trebala igrati u Jarmini. Ondje su Borinci trebali dočekati momčad Jedinstva iz Donjeg Miholjca, no na zahtjev domaćina je taj susret odgođen za 05. listopada. Razlog odgode je priprema ekipe, uvjeta na stadionu i samog terena u Jarmini za sljedeću srijedu u utakmicu Hrvatskog kupa kada u Jarminu stiže aktualni hrvatski prvak, zagrebački Dinamo.

Oglas

Danas Jarminčani gostuju u Rokovcima-Andrijaševcima gdje će ih ugostiti Frankopan u sklopu četvrtfinala Kupa NS Vinkovci. Upravo su ovo natjecanje Borinci osvojili prošle sezone kada su u finalu na stadionu Dilja nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca svladali domaćina.

Oglas

Na stadionu u Jarmini se intenzivno radi. Traju radovi na uređenju prostorija, postavljanju tribina, kao i na dotjeravanju samog travnjaka. Karte za susret Hrvatskog kupa između Borinaca i Dinama iz Zagreba danas kreću s prodajom. Saznajemo kako će ulaznica koštati 70 kuna, a da će četrdesetak mjesta biti predviđeno i za VIP ložu.