Odbojkašice Vukovara poražene u prvoj utakmici doigravanja Superlige

Započeo je i playoff Superlige za odbojkašice, a jedna od četiri ekipe koje sudjeluju u doigravanju je i Enna Vukovar. Vukovarke su dobile najtežeg mogućeg protivnika u polufinalu, zagrebačku Mladost, te su u prvoj utakmici u Zagrebu poražene 3:0 (25:13, 25:20, 25:8).

Oglas

Iako su Vukovarke prije malo više od 2 tjedna namučile Mladost na njihovom terenu, znalo se tko je favorit u ovom dvoboju. Mladostašice imaju odličnu sezonu iza sebe te su vrlo uvjerljivo krenule u ovaj dvoboj. Mlade Vukovarke su pokušale pružiti vrlo dobar otpor domaćim odbojkašicama, no jedino su u drugom setu uspjele biti na razini igre potrebnoj da se napravi šteta Mladosti. Ipak, pobjeda ostaje u Zagrebu te tako Mladost u Vukovaru ima priliku potvrditi plasman u finale jer se igra na dvije dobivene utakmice. Uzvratni susret se igra već u petak, s početkom u 19 sati u Vukovaru.

Oglas

U drugom dvoboju polufinala, Marina Kaštela je porazila zagrebački Dinamo na domaćem terenu 3:1 te tako ima priliku u Zagrebu također potvrditi plasman u finale.

Oglas