/Odbojkašice nastavljaju svoje prvenstvo, Đakovčanke dva puta sa Zadrankama SVI SUSRETI SLAVONKI SU ZANIMLJIVI, ALI OVAJ VIKEND ĆE VJEROVATNO DONJETI ODLUKU O OK ĐAKOVU
odbojka đakovo

Odbojkašice nastavljaju svoje prvenstvo, Đakovčanke dva puta sa Zadrankama SVI SUSRETI SLAVONKI SU ZANIMLJIVI, ALI OVAJ VIKEND ĆE VJEROVATNO DONJETI ODLUKU O OK ĐAKOVU

Odbojkašice ovog vikenda igraju 10. kolo u skupinama, a najuzbudljivije će biti u Zadru gdje gostuju Đakovčanke u borbi za ostanak u prvoligaškom društvu.

Ovoga puta krećemo od skupine IV. u kojoj Slavoniju predstavlja OK Đakovo koje se spletom nesretnih okolnosti dovelo u vrlo nezgodan položaj. Naime Đakovo je zbog bolesti koja je poharala ekipu moralo odgoditi susret u Zadru preko tjedna, što je pravi raritet u ovom stupnju natjecanja HOS-a. Kako raspored nosi dva uzastopna ogleda sa Zadrom i savez i ŽOK Zadar su izašli Đakovu u susret pa je ta utakmica odgođena, ali je sada tu došlo do situacije da se obje utakmice igraju u Zadru, jedna u subotu i jedna u nedjelju.

Mi se ne predajemo, odbojka je prevrtljiva i idemo dati sve od sebe i u zadru i u preostale dvije utakmice. Na žalost 4 ozljeđene, 2. djevojke su imale neodgodive  obveze i jednostavno nismo mogli skupiti ekipu. Zadranke su u ove dvije utakmice favoritkinje, to je nesumnjivo, one su se kvalitetno pojačale u zimskoj pauzi. Ali mi možemo do bodova u Zadru, idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. Nadamo se da ćemo na kraju ostati u prvoligaškom društvu – rekao nam je Pavo Lucić iz OK Đakovo.

skupina 4

U skupini III. kažnjenička bojna trenera Fančovića gostuje kod ŽOK Drenove. U srijedu su u međusobnom susretu Osječanke slavile 3:1 pobjedu na svom parketu, pa iako su gošće malo priprijetile u nekoliko navrata, i u subotu od 18,00 sati očekujemo pohod ŽOK Osijek 06 na novu pobjedu i nastavak fantastične serije pobjeda. Ta serija je započela upravo nakon poraza od Drenove dalekog 19. prosinca kada su Osječanke poražene u gostima rezultatom 3:2. Susret u Drenovi igra se u subotu u 18,00 sati.

skupina 3

U skupini II. igra se ne zanimljiv dvoboj u Novoj Gradišci koja dočekuje posljednjeplasirane Dubrovčanke i ostvariti će mirnu pobjedu jer je jednostavno prevelika razlika u kvaliteti, te vrlo uzbudljiv u Rovinju gdje gostuju Vinkovčanke. Utakmica u Rovinju je ključna da ostavi Vinovčanke u igri za ostanak u skupini I. Vinkovčankama je potrebna pobjeda u poreču sa osvojena 3 boda, pobjeda u preostala dva kola nad Dubrovnikom i Gradiškom kod kuće, i pobjeda Gradiške nad Rovinjom u sljedećem kolu. Uvjeta je dosta, ali nije nemoguća misija, ipak, sve se svodi na nedjelju u 19,00 sati kada krećeutakmica u Rovinju.

skupina 2

ŽOK Vukovar u skupini I. gostuje u Poreču i lovi posljednju šansu da izbjegne 4. mjesto, što u krajnjem slučaju i nije pretjerano bitno pošto su svakako u doigravanju, ali ipak ugodnije je nego na posljednjoj poziciji u skupini i vjerojatni okršaj sa Novom Gradiškom u doigravanju.

skupina 1

Podijeli
  •  
  •  
  •