/Odbojkašice nastavljaju natjecanja u novim skupinama ŽOK VUKOVAR DOČEKUJE MLADOST, OSIJEK 06 KOSTRENU A ĐAKOVO AZENU
žok osijek 06

Odbojkašice nastavljaju natjecanja u novim skupinama ŽOK VUKOVAR DOČEKUJE MLADOST, OSIJEK 06 KOSTRENU A ĐAKOVO AZENU

Osim nama daleko najzanimljivije utakmice kola u kojoj ŽOK Nova Gradiška dočekuje ŽOK Vinkovce ovaj vikend donosi još nekoliko zanimljivih dvoboja slavonskih odbojkašica.

Fenomenalne Osječanke u skupini III dočekuju ŽOK Kostrena i nakon dvije velike pobjede u Kaštelama sve osim pobjede bi bilo veliko razočaranje. ŽOK Osijek 06 je vodeći u svojoj skupini, i tokom sljedećeg tjedna imaju priliku potpuno osigurati završnicu. Dosadašnja dva dvoboja sa Kostrenom Osječanke su rutinski odvele na svoju stranu oba puta po 3-0 i potpuno je jasno da sve drže u svojim rukama, uz ozbiljan pristup to bi trebala biti laka pobjeda. Susret ŽOK Osijek 06 – ŽOK Kostrena igra se u subotu sa početkom u 20.00 sati.

Drugi susret u skupini igraju Drenova i Kaštela DC, a jasno tu je Kaštela ogromni favorit, i vjerovatno se nastavlja utrka u dvoje za primat u ovoj skupini.

Trenutno najbolje plasirane slavonske odbojkašice, ŽOK Vukovar dočekuje HAOK Mladost iz Zagreba u iznimno bitnoj utakmici u kojoj se ponovno mogu uključiti u borbu za drugu poziciju u skupini. U predbožićnoj euforiji i sjajnoj formi Vukovarke su slavile 3-2 pobjedu protiv Mladosti u svojoj dvorani, dok su na gostovanju u metropoli poražene bez osvojenog seta. Dakle rezultat iz Vukovara pokazuje da mogu i protiv Mladosti, ako su mogle jednom zašto to ne bi ponovile? Ovaj susret skupine I. igra se isto tako u subotu sa početkom u 19,30 sati.

U posljednjoj skupini IV. OK Đakovo igra vjerojatno ključnu utakmicu u borbi za ostanak u prvoligaškom društvu. Naime Đakovčankama u goste stiže velikogorička Azena koja je trenutno posljednja ekipa lige i bodovi jednostavno moraju ostati u Đakovu. Isto tako vrlo je bitno da Rijeka slavi u Zadru, pa bi se takvim raspletom naše djevojke poravnale sa Zadrankama i do kraja bi bile u igri za tu 2. poziciju u skupini. Đakovčanke će na parket u 16,30 sati kao i ostale djevojke u subotu, 20. veljače.

O derbiju u Novoj Gradišci smo ranije pisali i to je svakako najzanimljiviji dvoboj kola.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •