/Odbojkašice danas protiv Njemačke
odbojkašice

Odbojkašice danas protiv Njemačke

Hrvatska odbojkaška reprezentacija je u prvom kolu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre pretrpjela težak 3-0 poraz od domaćih turkinja, a danas igraju ključnu utakmicu za nastavak natjecanja protiv njemica.

Naše odbojkašice su samo u drugom setu koliko toliko parirale domaćim djevojkama, pa je rezultat 3-0 sasvim realan omjer snaga. Njemice su u prvom kolu slavile protiv nizozemki 3-2 što je odlično za našu reprezentaciju, jer bi današnjom pobjedom sa 2 seta prednosti definitivno ostale u igri u posljednjem kolu po skupinama. Njemice su u iznimno zanimljivom susretu u kojem je samo 4 set bio relativno rano odlučen u kojem su nizozemke slavile 25-20, pokazale kvalitetu te u posljednjem setu osvojile taj bod koji im daje prednost pred “tulipankama”.

Hrvatice teško mogu ponoviti onako očajnu igru iz prvog kola, tako da vjerujemo u današnje osvajanje bodova protiv vrlo dobrih njemica. Hrvatska reprezentacija sigurno ima kvalitetu pobjediti njemice, koje su ipak realno favoritkinje u ovom susretu, ali nikako veliki kako prikazuju kladioničarski bookmakeri.

Utakmica protiv njemica u Ankari kreće u 15,30 sati, a prema dobrom starom običaju HRT ne prenosi sport, kako je nedavno primjećeno zanimljivije im je “kuhanje ajvara”.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •