Odbojkašice Belišća najbolje i na državnoj i na mežunarodnoj završnici Sportskih igara mladih

Još jedan sjajan uspjeh ostvarile su mlade odbojkašice Belišća (U15), te nakon odličnih rezultata na Prvenstvima Slavonije i Baranje i Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje, osvojile su zlatne medalje na državnoj, te kao predstavnici Hrvatske i na međunarodnoj završnici Sportskih igara mladih koje je održano u Splitu.
Naime, nakon što su osvojile prvo mjesto na kvalifikacijskom turniru za regiju istok, nastupile su na Državnom finalu od 08.-10. 08. u Splitu, te u konkurenciji četiri najbolje ekipe iz Hrvatske došle do finala u kojem su ostvarile pobjedu 2:1 protiv favoriziranih odbojkašica Splita, te se tako okitile zlatnim medaljama i dobile priliku predstavljati Hrvatsku na Međunarodnom finalu.
Ponovno u Splitu od 17.-20.08. održano je i Međunarodno finale, na kojem su nastupile prvakinje Srbije odbojkašice OK Slobode iz Čačka, te OK Libero iz Bijeljine prvak BiH.
I ovdje su Belišćanke svojom igrom pokazale koliko su nadarena ali i izuzetno kvalitetna ekipa, te u izjednačenim i vrlo zanimljivim utakmicama punim lijepih smečeva, blok poena, vrhunskih obrana i svega onoga što krasi ovaj dinamičan sport, pokazale najviše. Pobjede od 2:0 u obje utakmice donijele su im prvo mjesto i zlato i na Međunarodnoj sceni.
Kruna je to vrlo uspješne sezone 2021./2022.,ali i potvrda vrlo kvalitetnog rada u ponajboljem sportskom kolektivu u gradu Belišću, što rezultati neosporno i potvrđuju.