Odbojkaši Murse saznali moguće protivnike u CEV Volleyball Cupu

Iza odbojkaša Murse je solidnasezona u kojoj su ispali u polufinalu doigravanja za prvaka Hrvatske, a u Kupu su zapeli na zadnjoj stepenici. Želje za iduću sezonu su još ambicioznije, a to bi značilo naslovi i u prvenstvu i Kupu. 

Oglas

Uprava kluba ništa nije prepustila slučaju te se u pozadini vrijedno radi na transferima, a koji bi donijeli kvalitetu u osječki roster. U međuvremenu Mursa je saznala i protivnike koji će joj stajati na putu u europskim natjecanjima. Mursaši će nastupati u CEV Volleyball Cupu, a prvi protivnici će joj biti ili odbojkaši Dynamo Apeldoorna ili Strumica iz Sjeverne Makedonije. Ono što Mursaši čekaju je poraženog iz ovog dvoboja, a protiv kojeg će igrati u 1/32 finala. Ukoliko Mursa prođe Dynamo ili Strumicu, u 1/16 finala bi ih čekala češka momčad, odbojkaši Jihostroj Češke Budejovice koji su jedna vrlo neugodna momčad. No, ne sumnjamo kako će Mario Teppert odlično pripremiti svoje odbojkaše.

Oglas

Do europskih avantura ostala su još 3 mjeseca, a pred Mursom je pripremni period kako bi se što bolje spremili za europski, ali i puno bitnije domaće avanture. Roster će se sigurno promijeniti, već je nekoliko igrača napustilo Osijek tako da je ispred uprave zanimljiv period kako bi se kompletirao dobar sastav za narednu sezonu.

Oglas