Odbojka i kajak-kanu kod Josipa Šebalja u ponedjeljak

Foto: SBTV

Na redu je još jedna u podužem nizu emisija prekaljenog novinarskog znalca Josipa Šebalja u kojoj će u ponedjeljak ugostiti goste s tematikom odbojke i kajak-kanu sporta. Gosti će biti Predrag-Ivan Carević i Josip Budim ispred OK Marsonia te Igor Krajina i Vanesa Tot ispred KKK Marsonia.

SPORT PLUS, u ponedjeljak, 21. 09. 2020. od 20,30 donosi ove teme:

TEMA: 1 – Muški odbojkaški klub “Marsonia” – najava nove sezone u Superligi koja je druga za Brođane u najjačem rangu muške odbojke u Hrvatskoj. Momčad je ovo ljeto ostala bez nekoliko igrača, ali zato ima i novih imena koja će u emisiji predstaviti predsjednik kluba Carević kao i ambicije i ciljeve u ovoj sezoni. Bit će riječi i o utakmici 1. kola protiv Murse u Osijeku te najava gostovanja u 2. kolu u Zagrebu kod Mladosti.

GOST: * Predrag – Ivan Carević, predsjednik MOK “Marsonia”

            * Josip Budim, MOK “Marsonia”

TEMA: 2Rezultati nogometnih liga: Treća HNL – istok, MŽNL Brod /Požega te dvije skupine Prve ŽNL Brodsko – posavske, istok i zapad.

TEMA: 3 – Kajak – kanu klub “Marsonia” – osvrt na posljednje natjecanje u ovoj godini za mlađe dobne uzraste u mađarskom Szegedu i nastup na “Olimpijskim nadama”. Osim toga bit će riječi o ovoj sezoni s naglaskom na Prvenstvo Hrvatske u sprint disciplinama i u maratonu.

GOST: * Igor Krajina, trener KKK “Marsonia”                                                            

             * Vanesa Tot, Kajak – kanu klub “Marsonia”