Od ovog vikenda u borbu za nove bodove kreću momčadi MŽNL. Brod – Požega

Od sutra napokon nam se vraćaju na zelene travnjake momčadi međužupanijske lige Brod – Požega. Novi članovi od ove sezone su Budainka, Slobodnica i Papuk iz Velike. Sve utakmice ovog kola igrat će se u 17:45, osim one između Slavonca i Papuka koja se igra sutra u 20:15.

Oglas

Prvi na travnjak sutra će Požega i Dinamo, možemo reći obje momčadi na “domaći” teren s obzirom da Dinamo trenira i igra na Rekreaciji zbog radova na njihovom stadionu u Vidovcima. To će biti sigurno prava poslastica za sve gledatelje koji budu prisustvovali ovom susretu. Požežani kreću u sezonu vrlo optimistično sa dosta novih pojačanja, dok s druge strane Dinamo kreće s pomlađenom ekipom željnom igre i dokazivanja.

Oglas

Drugi subotnji dvoboj igra se u Lipiku gdje gostuje Mladost iz Sibinja. Obje momčadi ulaze u sezonu sa željom da budu pri vrhu tablice, imaju već standardno dobro uigrane ekipe koje će od ove sezone biti pojačane s nekim novim licima. Sigurno će to biti odlična utakmica u kojoj će svi uživati, a pošto je to prvo kolo ulogu favorita ćemo izostaviti. Naravno prednost domaćeg terena i domaće publike ima Lipik, ali Mladost sigurno dolazi pomrsiti planove domaćinu.

Oglas

Zadnji subotnji dvoboj u nešto kasnijem terminu igraju Slavonac i Papuk iz Velike. I Slavonac i Papuk su se odlično pripremali za ovu sezonu, a Papuk ulazi kao nepoznanica momčadima ovog ranga, to je možda i njihova mala prednost. Ulogu favorita dobiva Slavonac, ali Papuk će se sigurno htjeti što bolje dokazati svima u ovom rangu tako da bi tu moglo biti svega.

U nedjelju u Oprisavcima Zadrugar dočekuje Tomislav. Zadrugar u novu sezonu kreće s novim (starim) trenerom, obje momčadi su odradile dobre pripreme i žele naravno što bolje ući u prvenstvo. Biti će to pravo sportsko nadmudrivanje od početka pa do kraja susreta, vjerujemo da će gledatelji moći uživati u pravom nogometu.

Slobodnica kao novi član ovog ranga dočekuje momčad Hajduka iz Pakraca. Hajduku to neće biti nimalo lako gostovanje jer Slobodnica sigurno želi dokazati svima koliko može u ovom rangu tako da su sva tri znaka na kraju susreta moguća.

Svačić na svom terenu na otvaranju sezone dočekuje Jakšić, domaćini ne skrivaju svoje želje za prvim mjestom, a nova pojačanja koja su doveli za ovu sezonu uz dečke koji su ostali to im i dozvoljavaju. Naravno to trebaju dokazati prvo na terenu da bih to ostvarili. Kroz pripreme odigrali su dosta odličnih utakmica, ali sada kreće ono pravo, borba za bodove. S druge strane Jakšić je uvijek dobra i nezgodna ekipa koja može svakoga iznenaditi i pobijediti ako su pravi. Uz svoju standardu ekipu doveli su još par pojačanja koja će im sigurno pomoći da budu što bolji u ovoj sezoni.

Sikirevci na svom terenu dočekuju Budainku koja je isto novi član ove lige. To će sigurno biti zanimljiv susret u kojem će biti puno taktičkog nadmudrivanja s puno dobrih šansi, a Budainka sigurno želi krenuti u natjecanje s pozitivnim rezultatom kako bi se svima pokazali u što boljem svjetlu, ali s druge strane momčad Sikirevaca je uvijek favorit na svom terenu.