Od nove sezone najjača domaća nogometna liga nosit će naziv SuperSport HNL!

Najviši rang domaćeg nogometa u sljedećoj sezoni zvat će se SuperSport Hrvatska nogometna liga, odnosno skraćeno SuperSport HNL.

Oglas

Nakon osiguravanja marketinška prava i prava na klađenje za utakmice u vlasništvu Hrvatskog nogometnog saveza, od danas je SuperSport preuzeo i naslovno sponzorstvo Hrvatske nogometne lige za sezonu 2022./23. koja počinje 15. srpnja.

Oglas

Tom prilikom predstavljen je i novi vizualni identitet te logotip lige, a čelnici SuperSporta i HNS-a nisu skrivali svoje zadovoljstvo postignutom suradnjom.

Oglas

„Izuzetna nam je čast biti naslovnim sponzorom SuperSport Hrvatske nogometne lige. Prethodna sezona hrvatskog nogometa nikad nije bila zanimljivija, a vjerujem da će SuperSport HNL nadmašiti sva očekivanja“, izjavio je član Uprave SuperSporta Goran Đurić.

“SuperSportu kao tržišnom lideru cilj je i dalje ulagati razvoj hrvatskog nogometa koji iz sezone u sezonu pokazuje svoju snagu i napredak. Čvrsto sam uvjeren da će nova sezona svih domaćih nogometnih natjecanja biti najbolja do sada, a posebice SuperSport HNL”, dodao je član Uprave SuperSporta Radim Haluza.

“Slobodno možemo reći da ovog ljeta ulazimo u novu eru hrvatskog klupskog nogometa. Potpisali smo rekordan ugovor za TV i marketinška prava, vratili smo natjecanju popularan naziv Hrvatska nogometna liga, utakmice će se prikazivati na novoj HT-ovoj platformi, a dio utakmica i na HRT-u. Sada imamo i puni naziv lige te novi vizualni identitet zahvaljujući SuperSportu te sam siguran da svi dijelimo napeto iščekivanje početka nove sezone SuperSport HNL-a te da ćemo uz komercijalno-marketinški razvoj biti svjedoci i nastavka dizanja kvalitete našeg ligaškog nogometa”, naglasio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić