Od korone preminuo bivši predsjednik Real Madrida

Jedan od najvećih predsjednika u povijesti španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Lorenzo Sanz (76) preminuo je u Madridu četiri dana nakon što je završio u bolnici zbog koronavirusa – objavljuju Sportske novosti.

Oglas

Sanz je bio predsjednik najvećeg svjetskog nogometnog kluba 5 godina, od 1995. do 2000. a u tom je periodu osvojio dvije titule prvaka Europe, a posebno je bila bitna ona osvojena 1996. godine nakon 36 sušnih godina. U njegovoj eri u svlačionicu Kraljevskog kluba stigla su i dva Hrvata, Davor Šuker i Robert Jarni.

Oglas

“Moj je otac upravo preminuo. Nije zaslužio otići na ovakav način. Izgubili smo jednog od najhrabrijih, najradišnijih i najboljih ljudi koje poznajemo. Njegova obitelj i njegov Real Madrid bili su mu dvije velike ljubavi. Moja majka, moja braća i ja uživali smo u njegovim uspjesima s velikim ponosom. Počivao u miru”, objavio je Lorenzo jr. na Twitteru.

Oglas

Loše sportske vijesti dolaze nam i iz Italije, tamo je iz AC Milana potvrđeno da su na koronavirus pozitivni i veliki Paolo Maldini i njegov sin Daniel, dok je Juventus objavio da je pozitivan trenutno jedan od najboljih nogometaša svijeta Paulo Dybla.